A i odwagę miała, fiu! nie byle jaką: umiała stawić czoło..
Napisano Ponad rok temu
hej potrzeboj rady i oceny co do diety.
czy jak ukladacie diete wedlug zapotrzebowania na kcal, to czy.. np jak ja potrzeboje 4000tysi
zjem kolo 600ww iles tam tluszczy i bialka to czy kcal z bialka tez wliczacie w to, czy tylko tl i ww?
zastanawia mnie to bo te kcal sie je by to wlasnie bialko przerabiac na budulec, aminy czy cos tam.
a dieta mniej wiecej tak:
6.30 platki owsiane
odzywka bulk 100g
8.00 makaron 200g
jogurt 400g
10.00 mieso 200g
11.00 ryz 150g mix z woda (szybko sie trawi i szybko sie je)
13.00 ryz150g mix z woda
odzywka bulk 100g
15.00 mieso 200g
17.00 mieso 200g (kurczak drobny gotowany w jakims sosiku rosolowym)
TRENING kolo 18, 19.
posilek potreningowy: obiad lub odzywka jestem bardziej za odzywka z tego wzgledu ze szybciej sie wchlonie, mieso dlugo sie trawi a ja narazie unikam jedzenia na noc, nie sluzy mi to obciazajac podroby.
co jest nie tak w tym? zmniejszylem ilosc miesa bo jak jem go duzo to jem w tedy mniej ww. jak jem duzo ww to odbija sie to na bialku.
to jak to teraz wyglada jestem w stanie utrzymac, bo mieso jem tylko 3x dziennie wiec jest jeszcze miejsce
Napisano Ponad rok temu
posilek potreningowy: obiad lub odzywka jestem bardziej za odzywka z tego wzgledu ze szybciej sie wchlonie
ok ...ale nic nie zastąpi solidnego posiłku , na żadnej odzywce masy nie zbudujesz to tylko dodatek
6.30 platki owsiane
odzywka bulk 100g
nie bardzo mi się to podoba .....jajka jakieś by się przydała a bulk w ciągu dnia możesz wypić
8.00 makaron 200g
jogurt 400g
kiszka jakieś białko by sie przydało tu w postaci ryby , sera , kuraka, wołowiny bo w jogurcie to raczej minimum tego jest no i whuj cukrów
10.00 mieso 200g
11.00 ryz 150g mix z woda (szybko sie trawi i szybko sie je)
tego to ja wogule nie ogarniam ......o 10 mięsko ..o 11 węgle troche nie teges jak dla mnie....
13.00 ryz150g mix z woda
odzywka bulk 100g
15.00 mieso 200g
17.00 mieso 200g (kurczak drobny gotowany w jakims sosiku rosolowym)
dziwne poprostu dziwne jak dla mnie osobiście ta dieta jest do dupy ........takie moje osobiste zdanie nic tu sie kupy nie trzyma , wszystko tak jak by od niechcenia zrobione ....kłaniają się podstawy
Napisano Ponad rok temu
Jem osobno mięso i ww. Tak może być czy to zmienić? W tylko niektórych p9silkach
Je łącze.
Mam energiczna pracę od 8 do 16 na nogach i 95% tego czasu w ruchu.
To tak pierwsze śniadanie zmodyfikuje. Apropo tego bulka to on jest z naturalnego sproszkowanego białka jajek i mutant massa. Mimo to dać jaja?
Drugie śniadanie jest pełne ww bo mam taka pracę że spokojnie to spalam, ale dorzucić mięsa?
Napisano Ponad rok temu
Drugie śniadanie jest pełne ww bo mam taka pracę że spokojnie to spalam, ale dorzucić mięsa
dorzuć jak nic....
.
Apropo tego bulka to on jest z naturalnego sproszkowanego białka jajek i mutant massa. Mimo to dać jaja?
bulka rano sobie daruj wypij go w ciągu dnia , jajka i płatki wymieszaj na papkę dodaj jakieś orzechy i suszone owece możesz sypnąć troszkę cynamonu i wio na patelnie i masz zajebiste śniadanko ...
Napisano Ponad rok temu
Zmienię jeszcze potreningowy na lekko sttawny posiłek