sumplementy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ewentualnie mogę polecić CLA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz ja chce schudnąć tyle ile się da myślałam że tak 7-10 kg, wiesz chce się mocno za siebie złapać bo chce dobrze na ślubie wyglądać a mam na to nie wiele czasu 5 miesięcy. Choć każdy stracony kg mnie ucieszy Najchętniej poddałabym się jakies dobrze rozpisanej diecie z ćwiczeniami konkretnymi i oczywiście suplementami
Rozumiem, ślub pewnie twój ? (tak się pytam tylko).
Myślę, że dobre CLA wystarczy lub L-karnityna. Ale musisz robić dużo aerobów. Rowerek, skakanka, bieganie, basen to najlepszy sposób z łatwo dostępnych. Bieganie rowerek min 30 min. A do tego dieta, masz już ułożoną, jeśli tak to daj do sprawdzenia.
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
moja propozycja to 5 posiłków dziennie w każdym porcja białka ( 2,2g /kg wagi ciała ) do tego weglowodany staraj sie o złożone proste jesli juz to tylko i wyłćznie po fitnesiku ( 3,5 g wegli / kg masy ciała ) wegli na noc staramiy sie nie jeśli tak bedzie najlepiej , no i tłuszcze one bede grały tu bardzo ważna role proponuje oliwe z oliwek , oliwe z pestek winogrona , orzechy no i oczywiscie suplementy w postaci omega -3 które mozesz zakupić i stosowac
co do suplementacji to proponuje jak dla ciebie na dobry początek bardzo nieskąplikowany zestawik
THERMO SPEED EXTREAM OLIMPA ( ocenisz jego działa na sobie bo może on w zupełności wsytarczyć i nic mocniejszego nie bedzie tzreba stosować ) stosuj go 6 tygodni później 2 przerwy i znów możesz wznowic , do THERMO FAT BURNER TRECA i stosować go razem w cyklach 6 tygodniowcyh z TSE OLIMPA , oraz ostatnia propozycja jesli chodzi o spalania tłuszcyku CLA to proponował bym ci stosować minimum 3-4 miesiecy
jesli chodzi o inne cuda któe mogą cię wpomóc to będą to aminokwasy BCAA XTREAM ACTIVLABU które warto stosować przed i po treningach
ale jesli chcesz uzyskać smukła i ukształtowaną sylwetke to proponuje trening siłowy 3 razy w tygodniu i do tego może być jakis fitnesik alebo porostu aeroby 2-3 razy w tygodniu
poinnas obserwowac bacznie swoje ciało by spadki wagi nie były zbyt gwałtowane jesli tak też sie stanie i bedziech z wagi leciała wiecej niż 1kg tygodniowo to znaczy ze tracisz mieśnie a nie tłuszczyk ...a im miniej miesni tym mniej spalisz tłuszcyku ....wiec proponuje sie ważyć kazdego poniedziałku zaraz po przebudzeniu na czczo wtedy bedziesz miała orjentacje co do swojej prawidłowej wagi
wrazie jeszcze jakis pytań wal śmiało
Napisano Ponad rok temu
Ale MEAG wielkie dzięki za dotychczasowe rady. A co do slubu to tak to będzie mój slub
Napisano Ponad rok temu
Dział- odżywianie. Pisz, poradzą chłopaki. ^^