grzbiet+barki Naraminne podciaganie sztangi wzdłóż tłowia x3 arnoldki x3 unoszenie sztangi przed siebie x2 unoszenie sztagielek bokiem w góre x3 Grzbiet PODCIĄGANIE SZTANGI W OPADZIE(WIOSŁOWANIE): x3 Martwy ciąg x3 Sztrugsy x3
Martwy w takim układzie dam na koniec. Ale może jeszcze coś dodać, albo jakieś wskazówki do martwego, by ten ciężar nie służył tylko do machania. Narazie zastanawiam się nad "dzień dobry", ale trochę mam cykora, bo jeszcze tego ćwiczenia nie robiłem.

W skrocie-wieksza liczba powtorzen i na utrzymanie formy prostownikow starczy
 W skrocie-wieksza liczba powtorzen i na utrzymanie formy prostownikow starczy  ). No nic trudno, chciałem wreszcie wsiądź się za plecy konkret a tu los mi taki figiel splatał - to chyba znak by się przeprosić z drążkiem. Kiedyś po 20 razy się podciągałem, wiec go olałem - wziąłem się za inne ćwiczenia - efekt obecnie z trudem 6 razy się podciągam.
 ). No nic trudno, chciałem wreszcie wsiądź się za plecy konkret a tu los mi taki figiel splatał - to chyba znak by się przeprosić z drążkiem. Kiedyś po 20 razy się podciągałem, wiec go olałem - wziąłem się za inne ćwiczenia - efekt obecnie z trudem 6 razy się podciągam.

wspołczuje
 wspołczuje

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook