wzrost: ~185cm
Waga: 87kg (po rzuceniu palenia tak przytyłem. Wcześniej ważyłem 72-73kg. Do obecnej wagi doszedłem w 2 miesiące i trochę zalało mi brzuch)
Obecny trening: Ćwiczę 3 razy w tygodniu na siłowni szkolnej (przynajmniej tymczasowo). Ćwiczę 3x w tygodniu. W poniedziałek 90 min, czwartek: 45 min i w piątek najczęściej 1,5 godziny. W domu ćwiczę a6w 6 dni w tygodniu. Jestem w połowie.
Wyposażenie siłowni: Wyposażenie jest dosyć ubogie. Modlitewnik ze sztangą, ławeczka ze sztangą (ławeczka regulowana), atlas (na dole znajduje się linka i można ćwiczyć biceps), hantle (wstyd powiedzieć, że max to 5 kg), atlas, przyrząd do wyciskania, wioślak, suwnica, sprzęt do prostowania nóg (na tym samym przyrządzie można też ćwiczyć łydki).ławeczka do robienia brzuszków, przyrząd do robienia skłonów tułowia (tylko, że jest na nim bardzo niewygodnie ćwiczyć i nie korzystam z niego), motylek
Suplementacja: W tej chwili nic nie biorę, ale chcę brać białko i jabłczan
Cele: Tak naprawdę trudno to ocenić, gdyż przydałaby się i masa i rzeźba i siła. W tej chwili chciałbym się jednak skupić na zbudowaniu masy (biceps, triceps, który jest u mnie mocno zaniedbany, klata, barki), oraz chciałbym usunąć tłuszcz z brzucha. Myślę jednak, że dieta powinna załatwić sprawę, ponieważ nie mam go tyle, ze trzeba z nim walczyć latami.
Dieta: Na razie brak. Chcę w tym samym czasie zacząć brać suplementy, stosować dietę i ćwiczyć według konkretnego programu.
Reasumując- chcę osiągnąć maksymalne efekty w ciągu miesiąca.
Na siłowni ćwiczę systematycznie od września. Ćwiczyłem wcześniej, ale miałem przykrą kontuzję

Mógłby mi ktoś rozrysować plan treningowy?