body fortress Amino 1500 Jak dawkować?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. byczy rozmiar tych tabletek co ?
Napisano Ponad rok temu
glutamen, aminow z posilkiem sie nie bierze
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
nie określiłem sie czego oczekujesz czy ma byc to fat byle by wskazówka pokazała 120 i tyle samo bedziesz miał w pasie , utuczyć sie nie problem tylko wystarczy kupić MUTANT MASSA do tego dobre białka brac porcje MM 3 x dziennie i tak samo białka tylko kwestja tego tematu czy twój organizm podoła przerobić tyle tego wszystkiego
Własnie nie chodzi oto aby się utuczyć chciałbym dojechać do 120 na masie mięsniowej a nie tłuszczu żeby na tłuszczu do 120 się dojechac to faktycznie nie jest problem. Czyli mówisz MUTANT MASS i białka jakie białka proponujesz?...
p.s. byczy rozmiar tych tabletek co ?
Powiem tak że ciężko mi przez gardło przechodzą xD mam taka treme że się któryms udławie i udusze (=:
1g/10 kg a jesli zalezy Ci na masie to kup na przyszlosc aminki z wieksza zawartoscia leucyny lub kup sama leucyne bo w sumie to ona najbardziej powinna Cie interesowac
np co proponujesz?
Napisano Ponad rok temu
PVL NUTRIENTS Leuci-Bolic lub OLIMP Leucine Stack, ale polecam to pierwsze, wieksza ilosc w kapsułce
Napisano Ponad rok temu
lutamen, aminow z posilkiem sie nie bierze
no wiem i przeciez wyraznie napisalem ze NA OPAKOWANIU pisze zeby z posilkami brac i po treningu, a ja Jakub23, 'owi napisalem zeby bral jak geloo83, pisal: rano na czczo, przed i odrazu po treningu oraz na noc po 3 talbetki, chyba ze ma bialko to moim zdaniem na noc lepiej bialko bo aminy wchlonał sie w ciągu kilkunastu minut i przez reszte nocy nie bedzie "zasilania" mięsni w aminy.
Napisano Ponad rok temu
lutamen, aminow z posilkiem sie nie bierze
no wiem i przeciez wyraznie napisalem ze NA OPAKOWANIU pisze zeby z posilkami brac i po treningu, a ja Jakub23, 'owi napisalem zeby bral jak geloo83, pisal: rano na czczo, przed i odrazu po treningu oraz na noc po 3 talbetki, chyba ze ma bialko to moim zdaniem na noc lepiej bialko bo aminy wchlonał sie w ciągu kilkunastu minut i przez reszte nocy nie bedzie "zasilania" mięsni w aminy.
Dokładnie tak pisze, żeby podczas posiłku jeść
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Posiadam jeszcze taki coś jak "Body fortess Muscle & weight gainer" bardzo bym prosił o doradzenia jak to jeść
Aktualnie spozywam kilka godzin jedną porcje kilka godzin przed treningiem i drugą godzine po treningu ... czy powinienem więcej jeść?... czy może inaczej? ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej powinienes na odwrot
hehe dokladnie, z przyczyn ktore opisalem wyzej
co do tego gainera to tez jadlem, dobry w smaku nawet
a wiec tak z tego co widze po twojej wadze i chyba tez czytalem twoj post ze masz problem z brzuszkiem (chyba ze to nie twoj byl post to zwracam honor) to nie przesadzaj z tym gainerem. To ze pijesz gainera przed treningiem to blad, nie dostarczaj przed treningiem wegli, ty masz na treningu czerpac energie ze spalania zbednego tluszczyku a nie ze spozytych wegli. To ze pijesz gainera az godzine po treningu to tez do kitu, bo to za pozno, organizm potrzebuje bialka i wegli bezposrednio po treningu. No ale po treningu bierzesz aminy wiec trza pojsc na kompromisa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu