body fortress Amino 1500 Jak dawkować?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. byczy rozmiar tych tabletek co ?
Napisano Ponad rok temu
glutamen, aminow z posilkiem sie nie bierze
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
nie określiłem sie czego oczekujesz czy ma byc to fat byle by wskazówka pokazała 120 i tyle samo bedziesz miał w pasie , utuczyć sie nie problem tylko wystarczy kupić MUTANT MASSA do tego dobre białka brac porcje MM 3 x dziennie i tak samo białka tylko kwestja tego tematu czy twój organizm podoła przerobić tyle tego wszystkiego
Własnie nie chodzi oto aby się utuczyć chciałbym dojechać do 120 na masie mięsniowej a nie tłuszczu żeby na tłuszczu do 120 się dojechac to faktycznie nie jest problem. Czyli mówisz MUTANT MASS i białka jakie białka proponujesz?...
p.s. byczy rozmiar tych tabletek co ?
Powiem tak że ciężko mi przez gardło przechodzą xD mam taka treme że się któryms udławie i udusze (=:
1g/10 kg a jesli zalezy Ci na masie to kup na przyszlosc aminki z wieksza zawartoscia leucyny lub kup sama leucyne bo w sumie to ona najbardziej powinna Cie interesowac
np co proponujesz?
Napisano Ponad rok temu
PVL NUTRIENTS Leuci-Bolic lub OLIMP Leucine Stack, ale polecam to pierwsze, wieksza ilosc w kapsułce
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
lutamen, aminow z posilkiem sie nie bierze
no wiem i przeciez wyraznie napisalem ze NA OPAKOWANIU pisze zeby z posilkami brac i po treningu, a ja Jakub23, 'owi napisalem zeby bral jak geloo83, pisal: rano na czczo, przed i odrazu po treningu oraz na noc po 3 talbetki, chyba ze ma bialko to moim zdaniem na noc lepiej bialko bo aminy wchlonał sie w ciągu kilkunastu minut i przez reszte nocy nie bedzie "zasilania" mięsni w aminy.
Napisano Ponad rok temu
lutamen, aminow z posilkiem sie nie bierze
no wiem i przeciez wyraznie napisalem ze NA OPAKOWANIU pisze zeby z posilkami brac i po treningu, a ja Jakub23, 'owi napisalem zeby bral jak geloo83, pisal: rano na czczo, przed i odrazu po treningu oraz na noc po 3 talbetki, chyba ze ma bialko to moim zdaniem na noc lepiej bialko bo aminy wchlonał sie w ciągu kilkunastu minut i przez reszte nocy nie bedzie "zasilania" mięsni w aminy.
Dokładnie tak pisze, żeby podczas posiłku jeść
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Posiadam jeszcze taki coś jak "Body fortess Muscle & weight gainer" bardzo bym prosił o doradzenia jak to jeść
Aktualnie spozywam kilka godzin jedną porcje kilka godzin przed treningiem i drugą godzine po treningu ... czy powinienem więcej jeść?... czy może inaczej? ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej powinienes na odwrot
hehe dokladnie, z przyczyn ktore opisalem wyzej
co do tego gainera to tez jadlem, dobry w smaku nawet
a wiec tak z tego co widze po twojej wadze i chyba tez czytalem twoj post ze masz problem z brzuszkiem (chyba ze to nie twoj byl post to zwracam honor) to nie przesadzaj z tym gainerem. To ze pijesz gainera przed treningiem to blad, nie dostarczaj przed treningiem wegli, ty masz na treningu czerpac energie ze spalania zbednego tluszczyku a nie ze spozytych wegli. To ze pijesz gainera az godzine po treningu to tez do kitu, bo to za pozno, organizm potrzebuje bialka i wegli bezposrednio po treningu. No ale po treningu bierzesz aminy wiec trza pojsc na kompromisa Jako ze ten gainer zawiera az 54 wegli w porcji (moim zdaniem duzo za duzo, 30 g wystarczy, góóóóóóra 40g) a malo bialka bo 23 g, to bezposrednio po treningu bierz jak brales te 3 tablety aminow i odrazu po tym tego gainera ale np. 2/3 porcji. Wiec dobra pora na gainera to po treningu. Druga dobra pora, moim zdaniem, jest rano na czczo, kiedy po calej nocy, a szczegolnie gdy poprzedniego dnia machales sztangą, masz deficyt i bialka i wegli, wiec rano na czczo tez bym walil 3 tablety aminow i 2/3 porcji gainera. Spozywanie gainera w innych porach mija sie z celem. Tylko niech ci do glowy nie przyjdzie walenie na noc gainera, jesli nie masz bialka to trudno, to juz bierz te aminy na noc, lepsze to niz nic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu