ostatnio mam takiego lenia...
 ostatnio mam takiego lenia...   wogóle... wszyscy i wszystko mnie wkur**a, wszkole same kapy 40% nieobecnosci.... Na siłce efekty marne... A jak sie zapytam sam siebie czemu tak jest to wmawiam sobie ze nie mam czasu
  wogóle... wszyscy i wszystko mnie wkur**a, wszkole same kapy 40% nieobecnosci.... Na siłce efekty marne... A jak sie zapytam sam siebie czemu tak jest to wmawiam sobie ze nie mam czasu  a H**a robie. Do budy mi sie nie chce, treningi omijam
 a H**a robie. Do budy mi sie nie chce, treningi omijam  Diety mi sie nie cyhce trzymać, nawet j****go gainera nie chce mi sie rozmieszać
 Diety mi sie nie cyhce trzymać, nawet j****go gainera nie chce mi sie rozmieszać  I non stop wku***ony... i śpie po pół dnia
 I non stop wku***ony... i śpie po pół dnia  Też tak macie? To ta pogoda czy h**?
 Też tak macie? To ta pogoda czy h**?

ale bys ladowal ciezary xD szkola wazna rzecz, zacznij chodzic
 ale bys ladowal ciezary xD szkola wazna rzecz, zacznij chodzic  pij kawe i moze jakis lachon??
  pij kawe i moze jakis lachon??   hah nie wiem co poradzic... ja slucham dobrej muzyki takiej co mi sie zajebiscie kojazy i jakos idzie
  hah nie wiem co poradzic... ja slucham dobrej muzyki takiej co mi sie zajebiscie kojazy i jakos idzie  

A co do lenia to ja tez sie kupastrofiecznie czuje w ciagu ostatnich dni..w sumie to juz trwa z 2-3 tyg
 A co do lenia to ja tez sie kupastrofiecznie czuje w ciagu ostatnich dni..w sumie to juz trwa z 2-3 tyg  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook