Cykl do oceny
Napisano Ponad rok temu
Chciał bym was spytać co myślicie o połączeniu następujących suplementów, cel-masa/siła.
-Kreata Mega Caps Olimpu
-Gainer (Massa XXL, lub liczę na wasze inne dobre gainery)
-No Xplode
Chciałem się dowiedzieć co sądzicie o tym połączeniu, liczę również na może pomysły wasze z innymi suplementami ale z naciskiem na masę.
Jeszcze trochę o mnie.
Na siłownie mam staż już ponad rok, lecz przez lato zaniedbałem to i nie chodziłem, teraz ćwiczę od września czyli już 2 miesiące cykl na masę planuje w 3 miesiącu treningowym czyli w Listopadzie. To będzie mój pierwszy cykl po takiej przerwie ale liczę na duże efekty a cena nie gra roli. Liczę na waszą pomysłowość i pomoc nie zapominając o głównym celu MASIE.
Waga: 77,3 kg
Wzrost: 181
Czekam na pomysły i pozdrawiam!
Nie masz pleców?? NIE OSZCZĘDZAJ ŁOKCI!!!...
Napisano Ponad rok temu
liczę na wasze inne dobre gainery
ja jadę na gain bolicu dużo tańszy od mass xxl, kiedyś stosowałem także massa.
Obecnie jakoś nie mam zamiaru do niego wracać. Jakiś miażdżących efektów po nim nie było ;D
ogólnie powinno być ok + ewentualnie jakieś białko, witaminki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak w smaku znośny do picia.
jest okej.
Rozpuszczalność też ok, jeżeli chodzi o cena/jakoś oceniam go bdb
Kiedyś mass był nieco tańszy od jakiegoś czasu jego cena poszła w górę. Dla mnie to niezrozumiałe. 5kg to prawie 150zł za tą cene masz hoho i jeszcze troche gaina.
Napisano Ponad rok temu
Według mnie lepiej pomyśl nad czymś z większą zawartością białka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to juz stare i nie jare mozesz kupic sobie z tej samej firmy Creatine Magna Power, jakos o 10 zl drozsze, na allegro pewno jeszcze taniej ale napewno wyjdziesz na magnezowym chelacie lepiej niz na mono, zreszta pamietam body sie fascynował tą postacia kreatyny i jest ona np. w stormie ogolnie good stuffKreata Mega Caps Olimpu
opcja 2
ewentualnie mozna isc po bandzie i kupic activlab massive gainbody + no xplode. ten gainer jest w cenie gainbolica to raz, a dwa ze ma wiecej kreatyny mono w porcji, dlatego ekonomicznie mozna wrzucic go zamiast kreatyny mono i brac z no-xplode po treningu a za reszte pieniedzy dokupic inny suplement np bialko czy aminki czy omege3
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Panowie ogólnie dobre połączenie na masę ??
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
A mam pytanko co do Nitrix nowego środka na pompę BSN jestem ciekawy jakie są efekty i czy może go lepiej zastosować niż No Xplode i jeszcze jedno czy to napewno dobre połączenie gainer + No Xplode + kreta, gdyż udało mi się przeczytać
Pij, co najmiej 3 litry niegazowanej wody dziennie oraz minimum 1 L podczas treningu. Nigdy nie stosuj z mlekiem, białkiem i L-Glutaminą jednocześnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czekam na dalsze opinię.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
No Xplode doby stuff i styknie ci solo nie kupował bym innych kreatynowych środków bo w sumie to po chuj ? bo jak więcej to lepiej ? właśnie nie kreta to nie meta że trzeba dawkować co 4 godziny codziennie
a co do kreatyn w gainerach to ja bym ich nie traktował poważnie chyba kazdy wie ze to raczej produkt II klasy jakości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcialbym was poprosic o opinie na temat cyklu ktory zakupilem.
Moj starz wynosi 2,5 roku wczesniej bralem kreatyne z treca i hmb ale teraz juz na mnie niechce dzialac wiedz zakupilem cos mocniejszego.
A teraz to co zakupilem:
BSN Cell mass 2 puchy , BSN No xplode 1 pucha , BSN nitrix 360 kapsulek , Universal ZMA pro 90 kapsulek , Biogenix Carbo 2kg , witaminy.
Aaa i jesli mozecie to napiszcie jak to rozplanowac z gory wielkie dzieki.
Pozdrawiam Iwan162.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
saszetka 100 g kosztuje 1,7 zł czyli kilo by było za 17 złotych
całkiem dobry interes tak po treningu walnąć 100g glukozy i porcje białka...