Jak stosować
Napisano Ponad rok temu
Zakupiłem kreatynę 240kaps tylko nie wiem jak mam ją stosować od następnego tygodnia zaczynam ćwiczyć na siłowni i najpierw na mase tylko nie wiem jak stosowac kreatyne aby najlepiej działała i jak największe efekty dała słyszałem ze można jakieś koktajle robić proszę o rade
Napisano Ponad rok temu
5g naczczo i 5g po treningu.Witam
Zakupiłem kreatynę 240kaps tylko nie wiem jak mam ją stosować od następnego tygodnia zaczynam ćwiczyć na siłowni i najpierw na mase tylko nie wiem jak stosowac kreatyne aby najlepiej działała i jak największe efekty dała słyszałem ze można jakieś koktajle robić proszę o rade
Mikołaj
Napisano Ponad rok temu
5g naczczo i 5g po treningu.
"należy połknąć 1-2 gramów kreatyny i 20g glukozy w wodzie na pół godziny przed treningiem. Ćwiczenia pobudzają transport kreatyny do mięśni, co pozwala na szybkie uzupełnienie kreatyny zużywanej podczas treningu. Natomiast w jedną do dwóch godzin po treningu powinno się przyjąć następne 1-2 g kreatyny i 20g glukozy z sokiem owocowym. Teraz organizm wykorzysta węglowodany pochodzące z potreningowego posiłku do przetransportowania kreatyny do mięśni. Podczas dni beztreningowych powinno się połykać 2-3g kreatyny i 30g glukozy z sokiem owocowym raz dziennie"
Tak gdzieś wyczytałem a mam creatine mega caps 1250
Napisano Ponad rok temu
1,25g x 4 = 5g
Napisano Ponad rok temu
dobre masz efekty po tym?Ja tez mam MEGA CAPS 1250. Jedna kaps. to 1250mg czyli 1,25g.
1,25g x 4 = 5g
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Sam jeszcze nie wiem bo dzisiaj kupiłem i dopiero zaczynam .dobre masz efekty po tym?
Początkowo ćwiczyłem niecały rok na sucho no i oczywiście na diecie.
Napisano Ponad rok temu
Stanie się coś jak zaczne odrazu na początek z kreatyną?Sam jeszcze nie wiem bo dzisiaj kupiłem i dopiero zaczynam .
Początkowo ćwiczyłem niecały rok na sucho no i oczywiście na diecie.
Napisano Ponad rok temu
Stanie się coś jak zaczne odrazu na początek z kreatyną?
Kreatyne polecam przy pierwszych zastojach - wolne lub zadne przyrosty masy badz siły
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli na początek nic mi ona nie da mój kumpel cwiczyła na poczatku z kreatyna i po 180kaps nabrał 6kg masy i 6kg wiecej na klate brałKreatyne polecam przy pierwszych zastojach - wolne lub zadne przyrosty masy badz siły
Napisano Ponad rok temu
Czyli na początek nic mi ona nie da mój kumpel cwiczyła na poczatku z kreatyna i po 180kaps nabrał 6kg masy i 6kg wiecej na klate brał
tez tak zrobilem ;P wzialem kreatynena poczatek i to byl blad - wolniej nabieram teraz masy - ale juz powoli wsyztko wraca do normy ;P
wiadomo ze jak zaczynasz 1 raz cwiczyc - wlokna miesniowe gestnieja, i masa dosc szybko idzie na poczatku
lepiej wes miche - pozadna diete i zobaczysz efekty
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no juz zapuźno juz kupiłem ale który z was mógłby mi ułożyć plan treningowy na mase z ta kreatyną bo dieta to troche nie bo matka sie drze ze trzeba tyle gotować i wogóle dieta tez troche kosztujeale prawdopodobnie i bez krety by mial takie wyniki... z poczatku rosnie sie szybko jeszcze zalezy od diety i treningu nie warto kupowac na pocz. krety, szkoda kasy )
Napisano Ponad rok temu
no juz zapuźno juz kupiłem ale który z was mógłby mi ułożyć plan treningowy na mase z ta kreatyną bo dieta to troche nie bo matka sie drze ze trzeba tyle gotować i wogóle dieta tez troche kosztuje
bierzesz 2 paki ryzu, piers z kury - to po poludniu
w szkole chleb r azowy z dodatkami
rano platki owsiane, 2 jajka - 3
na noc twarog
i taka polityka ?
jak dopiero zaczynasz z silka to napisz w wyszukiwarce forum " ogolnorozwojowka " temat autorstwa JANU
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
narazie troche chciałbym popracować nad masą bo jestem poo prostu chudy mam 189cm a waże zaledwie 70KGbierzesz 2 paki ryzu, piers z kury - to po poludniu
w szkole chleb r azowy z dodatkami
rano platki owsiane, 2 jajka - 3
na noc twarog
i taka polityka ?
jak dopiero zaczynasz z silka to napisz w wyszukiwarce forum " ogolnorozwojowka " temat autorstwa JANU
Napisano Ponad rok temu
to co napisal van na poczatek bedzie dobre, a krete odsprzedaj lub zostaw se na kiedy indziej ) heh ale i tak zrobisz jak uwazasz .pozdronarazie troche chciałbym popracować nad masą bo jestem poo prostu chudy mam 189cm a waże zaledwie 70KG
Napisano Ponad rok temu
ok poradze sie jeszcze kogos i postanowieto co napisal van na poczatek bedzie dobre, a krete odsprzedaj lub zostaw se na kiedy indziej ) heh ale i tak zrobisz jak uwazasz .pozdro
Napisano Ponad rok temu
ale sam juz nie wiem co o tym sądzićok poradze sie jeszcze kogos i postanowie