EVOL dziennik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Klatka
- Wyciskanie sztangi na ławeczce poziomej 4 serie po 6\4\2\1x 74kg (wszystko tym samym ciężarem) powtórzenie
- Wyciskanie na ławeczce skośnej skośnej 4 serie po 6\4\2\2x 68 kg powtórzenia
- Pompki na poręczach 4 serie po 6\4\4\4 powtórzenia(ciężar trzeba zawiesić na pasie) +15 kg
Triceps
- Wyciskanie francuskie 4 serie po 6\4\4\2 powtórzenia
- Wyciskanie w wąskim uchwycie 4 serie po 6\4\4\2x 54 kg powtórzenia
samopoczucie ok, wszystko jak należy, miałem dzisiaj nie iść na siłownie bo w piątek mam egzamin na prawko i miałem się testów uczyć, ale...
na testy jeszcze będzie czas. odczucia co do treningu: czuję że mam siłe podnieść np 100 kg, zakładam sobie na sztange, jak zdejme to se myśle że spokojnie a jak zaczne opuszczać to dupa zbita, poprostu wydaję mi się że podniose więcj niż jestem w stanie. dużo energii mam i nie mam gdzię się wyładować, siłownia to zamało dla mnie, ale jakos sobie radze. nic mi nie dolega, żadnych bólów głowy czy cuś, poprostu wszystko gra i buczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sobota --> piąty strzał, samopoczucie ok, masa i siła rośnie, no i agresywny się troche mniej zrobiłem... wkońcu.
Trening --> treningów brak w środe i w piątek nie pamiętam czemu w środe nie ćwiczyłem a w piątek miałem egzamin na prawko (nie zdałem jak by ktos pytał) i cały dzień mnie na chacie nie było a wróciłem zjebany...
Napisano Ponad rok temu
Ps: na czym oblales?
niby wymusiłem pierwszeństwo... ale wiem że nie wymusiłem, poprostu chciał mnie ujebać od samego początku i mu się udało. ale zobaczymy kurwa jak zdam
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
sorry za offtopa
Napisano Ponad rok temu
ohohohoho właśnie upierdalają za wszystko jak chcą za ryj też ja też za pierwszym razem nie zdałem bo wymusiłem niby , pytam sie go że niby gdzie i jak (jeszcze nie wjechałem na pas po zawracaniu a ten chuj i po heblach ) a zacznij sie kłucić jeszcze to masz przesrane na każdym egzaminie
Dokładnie
Napisano Ponad rok temu
Kazal mi 4 razy zawracac na tym samym odcinku i czekal az wjade na ciagla .. ale mu sie nie udalo ;p i zdalem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mialem na 6:30 xD
Kobitka Spoko , Wypoczeta
Wszystko ok , raz mi zgasl to sie usmiechnela ;p i mowila ze nic sie nie stalo ..
Napisano Ponad rok temu
raz mi zgasl to sie usmiechnela ;p i mowila ze nic sie nie stalo ..
no widzisz, mi jak raz zgasła to się tak szyderczo zaśmiał idiota.... banda debili i nic więcej, ale jak zdam już to prawko to mówię, Kłodzko jest moje
PS. orientujecie się może ile w waszych miastach czeka się na drugi egzamin?? bo u mnie na pierwszy do 2 tygodni a na drugi czekam miesiąc i 10 dni...
Napisano Ponad rok temu
drugi czekam miesiąc i 10 dni...
Normalna sprawa czasem nawet 1,5 miecha