czekolada - np. Alpen Gold zawiera :
 czekolada - np. Alpen Gold zawiera :100g:
Białko: 6g
Węgle: 56,5g
Tłuszcz: 35,5g
Troche za dużo tłuszczu
 a przeciez nie chcemy sie zatłuścić tylko Masa!
 doradzcie czy jedzenie czekolady będzie odpowiednie

Napisano Ponad rok temu
 czekolada - np. Alpen Gold zawiera :
 czekolada - np. Alpen Gold zawiera : a przeciez nie chcemy sie zatłuścić tylko Masa!

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Najlepiej jesc gorzka czekolade raz na jakis czas jak juz tak bardzo chcesz.
 Jak nawet 3 razy w tygodniu zje ta czekolade to nic mu nie bedzie-jak ktos jest ekto to spokojnie moze wp.i.erdzielac slodycze wiadomo co za duzo to nie zdrowo ale z umiarem mozna zawsze-jak mam ochote sobie zjesc cos slodkiego a wiem ze jeszcze 2 godziny do norm posilku to czemu mam sie ograniczac?
 Jak nawet 3 razy w tygodniu zje ta czekolade to nic mu nie bedzie-jak ktos jest ekto to spokojnie moze wp.i.erdzielac slodycze wiadomo co za duzo to nie zdrowo ale z umiarem mozna zawsze-jak mam ochote sobie zjesc cos slodkiego a wiem ze jeszcze 2 godziny do norm posilku to czemu mam sie ograniczac?  

Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Racja, ale kolega w dziale trening mowil ze mu sie na brzuchu odklada, wiec profikaltycznie polecilem gorzka gdzie jest mniej cukrow napakowanychNajlepiej jesc gorzka czekolade raz na jakis czas jak juz tak bardzo chcesz.
e tam pitoliszJak nawet 3 razy w tygodniu zje ta czekolade to nic mu nie bedzie-jak ktos jest ekto to spokojnie moze wp.i.erdzielac slodycze wiadomo co za duzo to nie zdrowo ale z umiarem mozna zawsze-jak mam ochote sobie zjesc cos slodkiego a wiem ze jeszcze 2 godziny do norm posilku to czemu mam sie ograniczac?

Napisano Ponad rok temu

Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 no chyba ze będziesz jadł po 3 tabliczki dziennie
 no chyba ze będziesz jadł po 3 tabliczki dziennie  ale jak z 3-2 w tygodniu tak strasznie nie powinno być
 ale jak z 3-2 w tygodniu tak strasznie nie powinno być    

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
mi jedna czekolada na 1-2 dni starcza i nie narzekam zebym jakis tluszcz z tego powodu mial

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Czekolada dla zdrowia | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| Pomysł na śniadanie? Wybierz zdrowe śniadanie! Przepis na koktajl niskotłuszczowy z bananem i czekoladą | Diety | 
 |   
 | ||
| Jestem hardkorem, daj Kamienia, lubie placki czyli ciastko karmel i czekolada | Humor | 
 |   
 | ||
| Czekolada i wino chronią przed cukrzycą | Artykuły i Ciekawostki | 
 |   
 | ||
| Gorzka czekolada jest dietetyczna. | Obalanie mitów | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu