Datulus
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ryzyko jest znacznie mniejsze przy bdb rozgrzewce niz przy bylejakiej
ale widzisz ze jnednak nadal jest to ryzyko i na mnie akurat trafilo, u mnie kazdy staw jest dobrze rozgrzewany do tego lekkie rozciaganie i seria rozgrzewkowa z malym ciezarem a i tak cos tam jednak sie stalo (predzej czy pozniej sie musialo stac a przez kolo rok nic kompletnie nawet mnei nie bolalo)
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sila no to jak juz mowilem ladnie tez sie ruszyla, tak jak mowilem kupilem aakg mega hardcore, wczoraj zastosowalem i to chyba dziala od pierwszego treningu bo pompa byla potezna naprawde. Tylko jeden problem mam caly czas ta reka pizga (w sumie praktycznie tylko przy bicepsie, przy innych partiach tylko czasami) no nic bede musial jakos z ta reka wytrzymac. To narazie na tyle, jutro klatka to zobacze jak sila poszla na serie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogolnie ten x mass to jest jakas wyjebka bo co to ma byc 2,5 kilo w 2 tygodnie poszlo masy
to ze tobie nie poszło nie znaczy ze innym nie pójdzie . a 2,5 kg to nie wyjebka bo w ciągu roku mozna zdobyc zaledwie od 6-8kg czystego miecha wiec nie wiem w czym ty masz problem , widocznie szukasz złotego środka , a PH to nie INSULINA i GH po tym to idzie dopiero ale diete też tzreba trzymac na najwyższym poziomie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maks, no ten najszerszy to jest ciezki u mnie ;/ a co do pozowania to ja nie umiem wogole ;p
Napisano Ponad rok temu
Reszta spoko dosc sucha masa,napewno jest progres niz pare miechow wczesniej
A jak nogi ?
Napisano Ponad rok temu
Co do sylwetki to plecy , tylni akton barków i brzuch do roboty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak nogi? poka plery jeszczeCo do sylwetki to plecy , tylni akton barków i brzuch do roboty.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kazuki
- Ponad rok temu
-
mrc - NOWE FOTY STRONA 4
- Ponad rok temu
-
Dziennik Treningowy - Kamila^ ;)