Czyli Joksowe FAQ nie klamie jesli chodzi o dawkowanie, wiec nie wiem dlaczego rower nie napisal odpowiedzi

Kain tak w ogole, jakbys nie zauwazyl to srednia wieku doradzajacych na forum to gdzies 16 lat wiec sie nie dziw

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maks napisał
Tribulus Terrestris przy tabletkach o jego zawartości 500mg porcja od 1 do 2 tabletek przed zaśnięciem
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
poczytam komentarze w pracy jak juz wszyscy sie obudza1:34
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MeeHau napisał
Kain, wogole nie napisales co to za tribulus, koledzy ci tu juz dawkowanie zalecili, nie wiedzac jakie jest jego stezenie w kapsulce, jesli 40%
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
zna bo zna inni nie znają bo nie brali bo szkoda im na to kasy i nie wiedzą prosta sprawaPoprostu zna ten pordukt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
i dowiedziałem sie czegoś nowego k**** nie wiedziałem że obwód bicepsa jest wykładnikiem posiadanej wiedzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
GuZu napisał
Pytanie o tauryne i TT a juz spam sie musial wkrasc. Jak chcecie pisac to tylko na temat.
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Ile białka podczas cyklu ph? |
Dieta | Guest_hx_* |
|
![]()
|
|
Prosiłbym o rade na temat tego cyklu |
Sterydy i Prohormony |
|