Czyli Joksowe FAQ nie klamie jesli chodzi o dawkowanie, wiec nie wiem dlaczego rower nie napisal odpowiedzi

Kain tak w ogole, jakbys nie zauwazyl to srednia wieku doradzajacych na forum to gdzies 16 lat wiec sie nie dziw

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 .. i FAQ Joksa xD
 .. i FAQ Joksa xD 

Napisano Ponad rok temu
Tribulus Terrestris przy tabletkach o jego zawartości 500mg porcja od 1 do 2 tabletek przed zaśnięciem
 Moge brac przed zasnieciem ale nie tylko przed zasnieciem
 Moge brac przed zasnieciem ale nie tylko przed zasnieciemNapisano Ponad rok temu

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
 Jesli jakis kolo pisze tu na tym forum madre porady, jaki to on znawca jest i wogole a ma w łapie 34 na przyklad to jest smiechu warte
 Jesli jakis kolo pisze tu na tym forum madre porady, jaki to on znawca jest i wogole a ma w łapie 34 na przyklad to jest smiechu warte   bo co on moze wiedziec tak naprawde jesli jest patyk, skoro ma łape jak dziewczyna. Jesli tyle wie to powinien miec jakas pożądna łape bo stosuje tą wiedze na sobie. A jesli tylko radzi wszem i wobec madre rzeczy a ma w łapie 34 to znaczy ze to jest wiedza bez pokrycia
  bo co on moze wiedziec tak naprawde jesli jest patyk, skoro ma łape jak dziewczyna. Jesli tyle wie to powinien miec jakas pożądna łape bo stosuje tą wiedze na sobie. A jesli tylko radzi wszem i wobec madre rzeczy a ma w łapie 34 to znaczy ze to jest wiedza bez pokrycia 
 Jesli ktos nie ma informacji w profilu o bicku to znaczy ze sie wstydzi i nie ma sie czym chwalic - czyli leszcz. Jesli ktos ma napisane cos w stylu "ciagle rosnie", "za mało" , "do przodu" to ja tez juz wiem ze jest leszcz. Ja mam 175 cm wzrostu (czyli jestem kurdupel
  Jesli ktos nie ma informacji w profilu o bicku to znaczy ze sie wstydzi i nie ma sie czym chwalic - czyli leszcz. Jesli ktos ma napisane cos w stylu "ciagle rosnie", "za mało" , "do przodu" to ja tez juz wiem ze jest leszcz. Ja mam 175 cm wzrostu (czyli jestem kurdupel   ) i mam w łapie 39.5 bez pompy, a na pompie 40.5. Przy tym wzroscie moja łapa jakos juz wyglada - choc tez uwarzam ze wciaż jestem leszcz
 ) i mam w łapie 39.5 bez pompy, a na pompie 40.5. Przy tym wzroscie moja łapa jakos juz wyglada - choc tez uwarzam ze wciaż jestem leszcz   Jak bede mial 43 to juz bede zadowolony i tyle mi styknie. Joks np. ma 44.5 czyli juz jest karp a nie leszcz
  Jak bede mial 43 to juz bede zadowolony i tyle mi styknie. Joks np. ma 44.5 czyli juz jest karp a nie leszcz   z tego wniosek ze koles sie zna na sprawie, musial skoro wypracowal taka łape. No chyba ze zarł sterydy tonami, ale nie wydaje mi sie. Co do sterydow tez mam swoje zdanie. Sterydy sa dla cieniasow  Byle frajer jest w stanie sie spompowac na sterydach a potem zgrywac kozaka. Zeby zbudowac prawdziwy miesien trzeba byc silnym - psychicznie, trzeba miec wytrwałosc, samozaparcie i powoli ale ciezko na to pracowac. Natomast sterydy sa dla tych cieniasow co nie maja silnej woli do cwiczen, nie umieja naturalnie nabierac masy bo sa za ciency
  z tego wniosek ze koles sie zna na sprawie, musial skoro wypracowal taka łape. No chyba ze zarł sterydy tonami, ale nie wydaje mi sie. Co do sterydow tez mam swoje zdanie. Sterydy sa dla cieniasow  Byle frajer jest w stanie sie spompowac na sterydach a potem zgrywac kozaka. Zeby zbudowac prawdziwy miesien trzeba byc silnym - psychicznie, trzeba miec wytrwałosc, samozaparcie i powoli ale ciezko na to pracowac. Natomast sterydy sa dla tych cieniasow co nie maja silnej woli do cwiczen, nie umieja naturalnie nabierac masy bo sa za ciency  i musza stosowac sterydy by jakos wygladac.
 i musza stosowac sterydy by jakos wygladac. 

Napisano Ponad rok temu
poczytam komentarze w pracy jak juz wszyscy sie obudza1:34
 bo widze ze szybko spac nie poszedles hehe
 bo widze ze szybko spac nie poszedles hehe

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

, ktory zawiera 780mg mieszanki ziolowej (3 ziola, tribulus 1wszy na liscie)
, ktory zawiera 780mg mieszanki ziolowej (3 ziola, tribulus 1wszy na liscie) bo tu wcale nie chodzi o tribulusa tylko o saponiny, ktore zawiera, a wcale nie zawiera ich tak duzo, zazwyczaj na opakowaniu pisza 40%, znalazlem nawet 80% ale wcale nie saponin jak podaje producent, a samego tribulusa, a sam tribulus zawiera zaledwie 3% saponin, sa produkty, ktore zawieraja dwukrotnie wiecej saponin niz tribulus, np. kozieradka
 bo tu wcale nie chodzi o tribulusa tylko o saponiny, ktore zawiera, a wcale nie zawiera ich tak duzo, zazwyczaj na opakowaniu pisza 40%, znalazlem nawet 80% ale wcale nie saponin jak podaje producent, a samego tribulusa, a sam tribulus zawiera zaledwie 3% saponin, sa produkty, ktore zawieraja dwukrotnie wiecej saponin niz tribulus, np. kozieradka 
 5-6 w tyg trening
 5-6 w tyg trening

Napisano Ponad rok temu
Kain, wogole nie napisales co to za tribulus, koledzy ci tu juz dawkowanie zalecili, nie wiedzac jakie jest jego stezenie w kapsulce, jesli 40%
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
zna bo zna inni nie znają bo nie brali bo szkoda im na to kasy i nie wiedzą prosta sprawaPoprostu zna ten pordukt

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
i dowiedziałem sie czegoś nowego k**** nie wiedziałem że obwód bicepsa jest wykładnikiem posiadanej wiedzy
 nie no zartuuje
  nie no zartuuje   Chodzi o to ze co mi moze powiedziec jakis szczyl ktory ma 33 w bicu, jakim prawem bedzie mi radzil i pouczal jak mam cwiczyc co mam jesc i co brac skoro jemu cos za bardzo to nie wyszlo
 Chodzi o to ze co mi moze powiedziec jakis szczyl ktory ma 33 w bicu, jakim prawem bedzie mi radzil i pouczal jak mam cwiczyc co mam jesc i co brac skoro jemu cos za bardzo to nie wyszlo   Dobra moze i ma wiedze - powiedzial mu kolega, trener jakis, nie wazne kto - ale to wiedza BEZ POKRYCIA, bo sam jest jak patyk. To mialem na mysli. Ja lubie jak mi udzielaja rad ci co widac po nich ze wiedza co pisza - widac czyli ze sa kawal chlopa - czyli kupa miesni
 Dobra moze i ma wiedze - powiedzial mu kolega, trener jakis, nie wazne kto - ale to wiedza BEZ POKRYCIA, bo sam jest jak patyk. To mialem na mysli. Ja lubie jak mi udzielaja rad ci co widac po nich ze wiedza co pisza - widac czyli ze sa kawal chlopa - czyli kupa miesni  To znaczy ze sie znaja bo im ta wiedza przyniosla jakies rezultaty. A czemu wziąłem biceps a nie np. obwód klaty. Dlatego ze sa ludzie (wiem bo mialem 2 takich kumpli, jednego z liceum drugiego na studiach) co pomimo ze nie cwicza, pomimo ze sa chudzi jak patyki, pomimo ze łape maja chudziutką sa naturalnie (pewnie genetycznie po ojcu lub dziadku) szerocy w barach i klacie. Ich obwod bedzie spory pomimo ze w zyciu nie cwiczyli a lapke maja jak dziewczynka. Natomast duzej umiesnionej lapy nie dostaje sie w spadku
 To znaczy ze sie znaja bo im ta wiedza przyniosla jakies rezultaty. A czemu wziąłem biceps a nie np. obwód klaty. Dlatego ze sa ludzie (wiem bo mialem 2 takich kumpli, jednego z liceum drugiego na studiach) co pomimo ze nie cwicza, pomimo ze sa chudzi jak patyki, pomimo ze łape maja chudziutką sa naturalnie (pewnie genetycznie po ojcu lub dziadku) szerocy w barach i klacie. Ich obwod bedzie spory pomimo ze w zyciu nie cwiczyli a lapke maja jak dziewczynka. Natomast duzej umiesnionej lapy nie dostaje sie w spadku  trzeba ja wypracowac. Dlatego wziąlem sobie jako wyznacznik biceps
 trzeba ja wypracowac. Dlatego wziąlem sobie jako wyznacznik biceps

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pytanie o tauryne i TT a juz spam sie musial wkrasc. Jak chcecie pisac to tylko na temat.
 Oczywiscie mozesz napisac ze mi tez nie wierzysz w moja miare, spoko, nie ma problemu,  poza tym ja mam tylko 40.  Ale jak by co tez moge zamiesnic fote, jak bede mial chwile cykne fote. Pozatym ty masz dopiero 19 lat i masz w lapie  43.5 ? Jesli tak to oznaczalo by to ze jestes wrecz niesamowity
 Oczywiscie mozesz napisac ze mi tez nie wierzysz w moja miare, spoko, nie ma problemu,  poza tym ja mam tylko 40.  Ale jak by co tez moge zamiesnic fote, jak bede mial chwile cykne fote. Pozatym ty masz dopiero 19 lat i masz w lapie  43.5 ? Jesli tak to oznaczalo by to ze jestes wrecz niesamowity  Tylko pogratulowac....gdybym w to wierzyl....ale nie wierze. Widzsz joks ma 44.5 ale on nie ma 19 lat, ma dluzszy staz od ciebie i przede wszystkim: on ma 194 cm wzrostu !! wiec jest naprawde wysoki. A tym masz 181 cm i 43.5 ?? To twoja lapa musi wygladac naprawde jak u pudziana, przynajmniej wizualnie
 Tylko pogratulowac....gdybym w to wierzyl....ale nie wierze. Widzsz joks ma 44.5 ale on nie ma 19 lat, ma dluzszy staz od ciebie i przede wszystkim: on ma 194 cm wzrostu !! wiec jest naprawde wysoki. A tym masz 181 cm i 43.5 ?? To twoja lapa musi wygladac naprawde jak u pudziana, przynajmniej wizualnie

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Poszukuje porady odnośnie cyklu | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Picie wody podczas cyklu kreatyny | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| Zaplanowanie 2 cyklu | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||