po cyklu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Za tydzien koncze cykl na mono + massacra. Odrazu po cyklu chce zapodac L - argininę (w celu zmniejszenia spadków, ale to bedzie zwykła L - arginina a nie aakg) Tribulus Terrestris oraz ZMA. Chce zobaczyc czy Tribulus faktycznie podnosi cos poziom tescia, ciekawe czy cos poczuje. Dlatego do tego chce brac ZMA (ktore juz nie raz bralem) zeby spotegowac ten efekt (ono niby tez, oprocz lepszej regeneracji, powoduje w jakims tam stopniu podwyzszenie poziomu testosteronu)
Oprocz tego oczywiscie inne suple: bialko, witamiy i mineray, omega 3, bcaa i moze glutamine.
Jak dawkowac powyzsze suple (arginine, tribulus i ZMA) ?? Ile , w jakich dawkach i kiedy ??
1) ZMA juz bralem kiedys i zazywalem 3 kapsy przed snem (w jednym kapsie: Mg 150 mg, Zn 10 mg) ale jesli jest jakis inny sposob piszcie
2) L - arginina - jedna tabletka zawiera 500 mg L-argininy. Wiec ile brac tabletek i kiedy ? Mi sie wydaje ze brac jedynie przed treningiem, ale wtedy co z DNT ? Tak czy siak napiszcie kiedy i po ile kapsow
3) Tribulus Terrestris - jedna tabletka zawiera 250 mg tribulusa - to ile brac kasow w porcji zeby serio co poczuc i w jakich porach
Napisano Ponad rok temu
tak jest okZMA juz bralem kiedys i zazywalem 3 kapsy przed snem
przed i po treningu oraz przed snemL - arginina
według ulotki chyba jak nic nie poczujesz to zwiększ dawkiTribulus Terrestris
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
według ulotki chyba jak nic nie poczujesz to zwiększ dawki
anglicy g.o.w.n.o wiedza o dawkowaniu, np. na opakowaniach glutaminy 500 mg pisze jeden caps dziennie
a na tym tribulusie pisze zeby brac jedna tabletke od 1 do 3 razy dziennie co przy zawartosci 250 mg nic nie da
Jak bym chcia brac wg ulotek to bym nie pytal na forum
wiec kudzie jeszcze raz jak dawkowac powyzsze suple - ile i kiedy - zebym cos poczuł
pytanie kieruje do tych ktorzy naprawde to wiedza bo brali czy cus
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
a o tribulusie pisze od 1 do 3 kapsow dziennie co jest glupota bo wiadomo ze moze byc rozna zawartosc tribulusa w jednej kapsolce, moze byc 250 mg a moze byc 1000 dla przykladu i bedzie roznica jak wezme np. 3 kapsy po 250 mg lub 3 kapsy po 1000. dlatego pisanie dawkowan ile kapsulek mozna brac bez podania ile dana kapsulka zawiera jest non sensem
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tribulusa od 500 -1000mg ( jest on z dodatkami ?? )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Ta wszyscy mądrzy bo oklepali znane tematy
no dokladnie, jak bym napisal "siema mam 16 lat i dopiero zaczynam przygode siłka, jakie mi polecacie odzywki na zrobienie masy"
to zaraz by sie posypal grad odpowiedzi
a ja znam zycie i to forum to odpowiedzi w stylu " kup gainera"
Napisano Ponad rok temu
narazie to sie wkurzalem, zadalem proste pytanie i nikt nie znal odpowiedzi
dokladniea ja znam zycie i to forum to odpowiedzi w stylu " kup gainera"
w sumie to moze smieszne nie jest hehe, ale napisales prawde bo ja rowniez tak to spostrzegam ze wychodzi na to ze tak naprawde osoby znajace sie w temacie to mozna policzyc na palce 1 reki. i celowo narazie nie udzielam odpowiedzi chyba ze na priv Tobie bo jestem ciekaw czy jest na tym forum choc 1 osoba ktora cos wie zamiast pisac na 1 cykl mono i gainer . a w inny sposob nie wylonie zadnego nowego znawcy czy moda póki nie zobacze czy ktos ma chociaz jakies wzgledne pojecie w temacie supli
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a odp. w takim stylu?? ehhwedług ulotki chyba
sorry kain za maly spamik w twoim teacie
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Tribulus Terrestris przy tabletkach o jego zawartości 500mg porcja od 1 do 2 tabletek przed zaśnięciem
Napisano Ponad rok temu