moj  wzrost 176 waga 74 staż 8 miesiecy.. zalezy mi na planie 4 dniowym i o troszke wiekszym nacisku na ramiona i brzuch... błagam pomóżcie
 moj  wzrost 176 waga 74 staż 8 miesiecy.. zalezy mi na planie 4 dniowym i o troszke wiekszym nacisku na ramiona i brzuch... błagam pomóżcie  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
hejka witam wszystkich... .mam problem... czy mógłby mi ktos pomóc ułożyć plan na mase ??
przeglądałem juz duzo planów i mam metlik w głowie
staż 8 miesiecy
błagam pomóżcie

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 albo cos pozmienia.
 albo cos pozmienia.  

Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
to co napisal VanHeru, moze byc tylko zamien wtorek z piatkiem. ale to tylko polaczenie partii czyli polowa sukcesu, napisz jakim sprzetem dysponujesz oraz napisz swoj poprzedni

Napisano Ponad rok temu
 ... i cwiczyłem ze tak powiem domowymi sposobami... a  mam tylko ławeczke  sztangę  i dwie hantelki... pozaym porecze drazek.. a tak cwiczyłem
... i cwiczyłem ze tak powiem domowymi sposobami... a  mam tylko ławeczke  sztangę  i dwie hantelki... pozaym porecze drazek.. a tak cwiczyłem

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
nie moglem sie powstrzymacdopiero z targowicy wróciłem bo sałate sprzedawałem
 , ale pracuj pracuj bedzie na odzyweczki hehe ja dzis pierwszy dzien do pracypo kilkudniowym urlopie jak se niechce isc ;/
, ale pracuj pracuj bedzie na odzyweczki hehe ja dzis pierwszy dzien do pracypo kilkudniowym urlopie jak se niechce isc ;/

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
nie moglem sie powstrzymacdopiero z targowicy wróciłem bo sałate sprzedawałem
 zawsze coś będzie i właśnie ciurlam na białko xD
 zawsze coś będzie i właśnie ciurlam na białko xDNapisano Ponad rok temu
 pisalem do autora
 pisalem do autorawiec raczej czekamy na odpowiedz autoranapisz jakim sprzetem dysponujesz oraz napisz swoj poprzedni
 bo niewiadomo czy dysponuje sprzetem takim jaki rozpisales lub jakie wykonywal cwiczenia ale brawo za poswiecenie
 bo niewiadomo czy dysponuje sprzetem takim jaki rozpisales lub jakie wykonywal cwiczenia ale brawo za poswiecenie   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 widocznie slepy sie juz robie hehe na twoj sprzet sztanga, sztangielki drazek jest trening podwieszony:
 widocznie slepy sie juz robie hehe na twoj sprzet sztanga, sztangielki drazek jest trening podwieszony:...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| POMOCY JAK TO BRAĆ? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Masteron pomocy! | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Pomocy !! Ćwiczenia na szpagat !!! | TAEKWONDO | 
 |   
 | ||