Poczatkujacy
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
jednak chcialbym zebys mi doradzil jak je brac, co kiedy i takie tam:) chcialbym zebys mi tez doradzil z czym najlepiej je mieszac, chodzi mi o wode, mleko, lub inne, bo na jednym z for czytalem ze pisales ze mleko sojowe i chyba z sokiem,
chcialbym zebys mi napisal z czy najlepiej by bylo zebys sobie to szamal:)
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w dzien nietreningowy 1 porcja miedzy posilkami
dzien treningowy 1 porcja miedzy posilkami oraz 1 porcja 30-45 min po treningu
dawki wedlug brakow w diecie
kreatyna:
w dzien nietreningowy rano po przebudzeniu na czczo 5g 30 min przed sniadaniem
w dzien treningowy rano po przebudzeniu na czczo 5g 30 min przed sniadaniem i 5g bezposrednio po treningu
dextroza:
0,4g/kg do kazdej porcji kreatyny
tauryna: 1 kap do kazdej porcji kreatyny
dextroze,kreatyna robisz z woda mozesz ewentualnie zamiast wody przy kreatynie dac tu sok winogronowy. mass xxl mozesz robic ze zwyklym mlekiem czy tez woda. jesli mleko ci nie bedzie sluzyc zamien na mleko sojowe - bez laktozy
bialko:
jesli brakuje w diecie mozesz dokupic
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Joks a wystarczy do porcji kretki 900 mg tauryny np z treca czy lepiej z olimpu 1500mg??.tauryna: 1 kap do kazdej porcji kreatyny
a i tauryne to obojetnie z jakiej firmy ??
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tauryny nie trzeba wiele dawkowac. wystarczy nawet i 2g dziennie. jednak jesli cie stac mozesz kupic i mega capsyJoks a wystarczy do porcji kretki 900 mg tauryny np z treca czy lepiej z olimpu 1500mg??.
bardzo dobre bialko w przystepnej cenie to np system protein 80 olimpu. jego dodatkowym atutem jest uniwersalnosc z racji mieszanek bialek mozna stosowac o dowolnej porzejakie bialko bys mi polecil?? z czego sa dobre i w przystepnej cenie??
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
smialo kupuj te dextroa gdybym zamiast osobno kupowac tauryne i dextroze kupil DEXTRO JUICE
Napisano Ponad rok temu
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
a ktore mleko jest ogolnie lepsze do tego zeby zrobic z nim odzyweczki?? jaka jest roznica w mleku bez laktozy??jesli mleko ci nie bedzie sluzyc zamien na mleko sojowe - bez laktozy
Napisano Ponad rok temu
taka ze ni ma laktozy, najgorszego z mozliwych wwjaka jest roznica w mleku bez laktozy??
woda, a jak sie uparles na mleko to Joks ci juz napisal jakiea ktore mleko jest ogolnie lepsze do tego zeby zrobic z nim odzyweczki??
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
zgadza sie oprocz tego mleko sojowe zawiera w swoim składzie proteiny roślinne, lecytynę , fosfolipidy daje smak porównywalny do mleka krowiego. dlatego jesli juz pic mleko to tylko i wyłącznie sojowe. ale woda wypada taniej bo jakby kazdy mialby sie tak zdrowo odzywiac to by nam pieniedzy nie wystarczylotaka ze ni ma laktozy, najgorszego z mozliwych ww
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
przez jaki okres czasu brac te odzyweczki?? i jezeli je w jakims czasie przerwac to na jak dlugo??
Napisano Ponad rok temu
Guest_Przem86_*
Napisano Ponad rok temu
przerwa miedzy cyklami na kretce min 2 miesiace
wtedy wogole nic niebrac oprocz uzupelnienia czyli mass xxl, czy mozna wziasc inne odzyweczki zastepujace kreatynke?? jezeli tak to jakie??