NITROBOLON II Kto uzywał
Napisano Ponad rok temu
CeL do Wakacji: 80KG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NTR rano 10g NB2, w porze treningu 10g NB2
pry takim dawkowaniu jedna pucha strczy Ci ma 4,5 tygodnia wiec cykl 9 tygodniw czyli ok tzn bierzesz 4,5tygodnia i w tym czasie zbierasz na druga puche i odrazu zapodajesz druga puche bez przerwy
zadnej innej krety nie potrzeba
jak adbasz o diete bedzie ok ew mozesz kupic gainera lub/i bialko jesli masz braki w diecie
a tak wogole jaki masz staz ?? 4 miechy tak jak w profilu ?? ile razy brales mono ??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
srebrny_serwer1, Czy cos Ci zeszlo jak przetałeś brać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo spada brałem faktże I aleI I to jes tulepszona wersja i nikomu nie radze I bo to strata kasy nie udana wersja masy nabrałem może ze 2-3kg aleza to siła idzie gruboniektórzy piszą że spada
po cyklu na NB I wzroslomi z 2-3 kg masy i mi to zeszło fakt że miałem przerwe z miecha ? bezsiłki alepo skończeniu cyklu chodziłem na sucho z miecha to powino coś zostać
A cosie bierze do NB II to tak jak zawsze Węglowodany ja mam mass XXL z tecka dobrze mi wchodzi to go będe proponowal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a oto opinia Peponenta, który wszamał już sporo nitro 2 oto i ona (niezmieniona ):
"najlepsze gówno jakie do tej pory jadłem: dodaje dużo energii, zauważalnie az do przegięcia wzrasta libido i faja non stop stoi (duzo aakg) pompa okrutna, wogule nie schodziła(dopiero z 2tyg po skonczonym cyklu) zajebiscie sie cwiczyło zarówno na redukcji jak na masie: przemiana kurewska co widać po fotach, użylenie sie pokazało i mnie zaskoczyło, efekty stabilne juz z 1,5miecha nie biore a nic nie spada i wiesz użylenie itd zostaje, smak bardzo dobry zarowno orange jak tropical, zjadłem 3puchy łącznie - poltora na redukcje poltora na mase- z 42cm przy starcie redukcji do 44cm po skonczeniu masy na nitro2 efekty czyli silnie antykatabolicznie i anabolicznie ok, zerowy przyrost tłuszczu, nie wiem jakim cudem - przyspiesza metabolizm, podsumowując sądze że cos tam dosypują extra"
wiec mysle ze tyle powinno ci wystarczyc
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu