aktorzy którzy trenowali bjj
Napisano Ponad rok temu
"[...]Lara Croft - dice la Jolie -. Picchia duro ma, in fondo, è buona e vulnerabile».
La preparazione fisica a cui le riprese del film dal budget di 100 milioni di dollari l’hanno costretta (e dove si trova a praticare ju-jitsu, kick boxing, bungie jumping, poaracadute e altro)[...]".
Na sto 100% było to Gracie Jiu Jitsu, bo widziałem nawet ten trening gdzieś w TV swego czasu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oleg Taktarov gra sobie w national treasure. Taka mala ciekawostka, w koncu to zawodnik mma(judo i sambo cwiczyl?).
Napisano Ponad rok temu
w jakims serialu o jakims grubym, chinskim policjancie w USA (chyba na TV4 lecialo) wystapil kolo, ktory jakos tak mi Basa Ruttena przypominal. Trenowal na dachu jakiegos wierzowca i gadal z jakims kolesiem: najpierw uderzal w napiestnikach w worek, a potem wskoczyl na tego kolesia i zalozyl mu balache w stojce - calkiem ladnie to wygladalo Niestety nie ogladalem dalej bo mamusia TV przelaczyla
Bas Rutten gral goscinnie w tym odcinku "Stanu Wyjatkowego" z Samo Hungiem.Generalnie poza ta scena nie bylo ciekawych walk. Rutten gral jakiegos bandyte ktorego nikt nie mogl pokonac w walce ...ostatecznie go zastrzelili
Napisano Ponad rok temu
czyli dobrze mi sie wydawalo - to byl Rutten . Uf, w sumie dobrze ze nikt go nie mogl w walce pokonac, bo bym sie conajmniej zsikal ze smiechu gdyby ten chinski grubasek go pokonalBas Rutten gral goscinnie w tym odcinku "Stanu Wyjatkowego" z Samo Hungiem.Generalnie poza ta scena nie bylo ciekawych walk. Rutten gral jakiegos bandyte ktorego nikt nie mogl pokonac w walce ...ostatecznie go zastrzelili
Pozdrawiam
ps. "wierzowiec"
Napisano Ponad rok temu
Wiem że Mel Gibson przygotowując się do scen walki w "Zabójczej broni 1"
Ostatnio obejrzałem to i patrzę a tu na końcu Mel wykańcza badguya trójkątem.
Kiedyś nawet nie wiedziałem jak to się nazywa
Napisano Ponad rok temu
Oleg Taktarow wzial sie na serio z aktorstwo, ostanio mozna go ogladac w "National Treasure", a wczesniej w "15 minutes" gdzie wystapil u boku Roberta Deniro (nawet niezly filmik).
Z tego co czytalem to Frank Shamrock kreci aktualnie cos w rodzaju Rockiego w klimacie mma :? , a i Bas Rutten chce sie wziasc za aktorstwo. Basa widzialem w odcinku serialu "King of Queens" gdzie gral alfonsa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Arnie wspiera bjj ale trudno sie dziwic bo jest to najszybciej rozwijajacy sie nowy sport w stanach(razem z pilka nozna )
blade3-hehehe ciekawe dlaczego w tym odcinku Snipes nie pokazal sie bez koszulki a caly czas biega w kamizelce
w jakims filmie z z Jet Lee masz cala gale zawodnikow mma
Randy,Chuck i inni ale oczywiscie najwiekszym badass zostal zrobiony Tito....
Napisano Ponad rok temu
Nie z Jackie Chanem tylko z Jet-em Lee "Cradel 2 the grave" czy jak to się pisze.W jednym z filmów z Jackie Chanem(nie pamiętam tytułu) wystąpił Tito Ortiz, który zagrał samego siebie i walczył rzecz jasna w klatce. Jednak tak go uchararakteryzowali, że w tym filmie był on wielkim, dwumetrowym chłopem, który rzuca innymi po całym ringu. Wiadomo - Tito do kozaków należy ale nie do aż takich.
Napisano Ponad rok temu
A Tito maly chlop nie jest, 190cm bodajze ma.
M.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jakos niedawno dostalo mu sie.
ps. sory za odgrzewanie kotletow
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczy ponad 15 lat...Nie wiem czy gdzies juz nie byla wzmianka ale....Ed O'Neil aka al bundy ma czarny pas w bjj
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jakos niedawno dostalo mu sie.
Tu jeszcze wypowiedź jak miał brąz:
Ale mu się postarzało...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Z planu filmowego do "Gwiazd w Czerni" (soon at theatres near you) - scenka bójki w atelier. Miała być standardowa czyli łup-bęc, ale pomyślałem, że wprowadzenie niestandardowego elementu z BJJ jakim jest "flying armbar" nie zaszkodzi. Tyle, że aktor kreujący główną rolę (Staszek Mąderek) nigdy się z czymś takim nie zetknął. Więc najpierw musiałem go przeszkolić zaczynając od najprostszej wersji czyli kolano o brzuch. Już po drugiej próbie - Staszek montował dźwignię aż miło, bez "podkładania się" przez kaskadera. Krótki zapis z przygotowań oraz efekt końcowy czyli fragment roboczej wersji filmu tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (3,3 MB).
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gazeta o Aikido
- Ponad rok temu
-
seminarium z mario stapel
- Ponad rok temu
-
konkurs na scenariusz filmowy