bieganie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki biegom napewno bedziesz mial dobra kondycjewitam mam pytanie a mianowice jetsem teraz na cyklu cellpump+aakg cwicze 5 razy w tygodniu poniedzialek,wtorek,czwartek,piatek,sobota. kiedys biegalem i chcialbym teraz znow zaczac aby spalic zbedny tluszcz, czy jezeli bede piegal np. po 30 minut w dni nietreningowe czyli 2 razy w tygodniu to efekty cyklu bede duzo miejsze?? czy duzo masy spale?? waze 90kilo i mam 190cm wzrostu. prosze sie wypowiadac.....
Napisano Ponad rok temu
dzieki biegom napewno bedziesz mial dobra kondycje
i do tego masa Ci nie spadnie jezeli nie bedziesz sie katował, biegaj tak aby spokojnie mowic podczas biegu a wyjdzie Ci to na dobre
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bigej min 20min najlepeij z 50min równym tempem żebyś mógł spokojnie mówić.Tak z trzy razy w tygodniu.
Może aeroby muskaja troche tkanke mięśniową,ale głównie spalają tkanke tłuszczową
Napisano Ponad rok temu
Na początku spala się glikogen a gdy go brakuj organizm pobiera energie z tłuszczy...
Utrata mięśni może wystąpić tylko wtedy gdy będziesz na ostrym kataboliźmie...
Napisano Ponad rok temu
wypowiadajcie sie bo prawie nikt nic nie pisze...
dobra chcesz to masz ;p
Biegaj w dni nie treningowe, spokojnym tempem tak aby swobodnie mowic podczas biegu !! to jest wazne
biegaj 30-40 minut,
najprosciej i najlepiej jesli tak zrobisz nic Ci nie bedzie, spalisz zbedny tluszcz a miesnie pobudzisz do wzrostu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sluszalem duzo opini ze lepiej biegac przed silownia ale wole biegac tak jak mowisz w dni nietreningowe.. ale mam obawy ze moj cp i aakg nic moze nie dac>>>
Kompletna bzdura, jak już to po nigdy przed A co do przyrostów to się nie przejmuj uwzględnij te aeroby w bilansie kalorycznym i będzie git. pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu