Dziennika Konia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde bylem chory :< znowu... nie wiem co sie dzieje;/ mimo ze biore tablety witaminy to jakos ostatnio czesto choruje mimo ze nie robie jakis tam glupot. no ale nic . powoli mi przechodzi niedlugo znowu na silke ruszam ;]
dzis zjadlem obiad. chinszczyzne z ryzem . wszystko wazylo 900 g. (nudzilo mi sie i zwazylem). w sumie. nei weim czy to duzo. ale sie dosc najadlem, moze i dalbym rade zjesc wiecej... ale czy to oznacza ze malo jem ? :<
Napisano Ponad rok temu
ostatnio jem mleko w proszku. ale nie mam gdize tego umiescic w czasie. umiescilbym to z rana i pilbym kakao na mleku w proszku z kanapka... no ale tutaj promujecie platki z mlekiem.. i teraz sobie tak mysle czy dobre byloby wrzucic gainera i mleko w proszku zalac normalnym mlekiem ?;] tzn. gainer nie bedzie sie 'gryzl' z mlekiem? . zobaczymy ide sprobowac. pa;p
Napisano Ponad rok temu
ile to kostuje i a ile gram ?? nawet jesli gaioner wychodzi 2 ry drozej i tak lepiej kupic gainera
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
1. nogi na siedzaco na lydki 3 serie
2. nogi na lezaco na uda do gory pcham 3 serie
3. sztanga na bary z tylu 3 serie
4. nogi na lezaco na uda macham kolanami do tylu 3 serie.
5. bary na siedzaco wypycham hantle na ukos 3 serie
6. bary hantle po bokach 3 serie
wiem ze powininem troche inna kolejnosc zarzucic ale dzis bylo w konia ludzi i wolalem juz cos innego robic niz se stac jak taki kon i nic nie robic jol.
weq lans na miesnia
Napisano Ponad rok temu
czego sobie nie zapodasz jakiegos gainera na lepszy start?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak mozna robic mase na deficycie kalorycznym ?
zrob cos z tym
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Dużo za mało,widać na oko. Jeśli masz problem z przytyciem, tak jak pisałes na górze, to nie stawiaj teraz na suple. One nic nie dadzą na początku. Na twoim miejscu ułozył bym sobie scisłą diete i pierdolił jakies gainery 10kg , jakiś gainerek może byc ale najważniejsza jest dieta na mase. Na niej przypierdolisz zdrowo i solidnie, do tego ostry dobry trening, fachowo dobrany i musza być efekty. Narazie patrząc to ty masz jako taą diete, ćwiczenia robisz róznie a wzorujesz sie na suplach... po samych suplach huja jest - panie takie rzeczy tylko w erze..
Napisano Ponad rok temu
rano przed szkola
400 ml mleka i platki kukurydziane
w szkole
2 bulki z jakas wedlina i majonezem
po szkole
obiad... bardzo roznie (kiedys zwazylem sobie i mi wyszlo ze zjadlem 800g pokarmow (ryz , mieso itd).
po obiadq.
tez roznie. owoce + gainer jakis albo makaron czy ryz
kolacja
kanapki z wedlina , czasami zoltem serem + majonez. (oczywiscie pieczywo razowe!). ilosc? roznie .. kolo 4 kanapek
zaraz po kolecji makaron lub ryz jesli nie jadlem go przed.
na noc :
bialy ser kolo 100g.
i to jest duzo za malo?
ps . moze zaimast gainera lepiej zainwestowac w carbo?
Napisano Ponad rok temu
w szkole
2 bulki z jakas wedlina i majonezem
Majonez- niepotrzebny tłuszcz
jak wyżejkolacja
Nie powie Ci nikt czy malo duzo bo musisz to powazyc- albo podawaj w przyblizeniu- 1 woreczek ryzu- 100g
Napisano Ponad rok temu
ale RÓB CO CHCESZ
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
no ja tutaj wrzucam diete nie po to zeby sie na nia lansic tylko zebyscie mi mowili co zle robie.jol.
Napisano Ponad rok temu
majonez wypierdziel - dodaj oliwe z oliwek do diety - to sa dobre tluszcze
zamiast pieczywa jedz makaron ryz kasze,
kanapka zeby byla dobra dla pakiera musi to byc grachamka z kotletem z piersi z kurczaka smazonego na teflonie - wrzucasz ma ruszt dwie takie kanapeczki, popijasz kefirkiem, do tego łyżka oliwy i owoc - to jest konkret posilek
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
tak zgadzam sie . takze jem piersi z kurczaka , lecz gotowane nie smazone. grachamka a chleb razowy to jeden kon ze tak powiem. Majonez az tak bardzo szkodzi? bo jestem uzalezniony troche .
Napisano Ponad rok temu