Odchudzanie
Napisano Ponad rok temu
Takie dania wyglądają i smakują znacznie lepiej, dzięki optycznemu wrażeniu: wielki talerz zdaje się niemal pusty, nie jest przeciążony zbędnymi smakołykami. Nawet gdybyśmy zjedli więcej, nie mamy poczucia winy, że nie dbamy o sylwetkę.
Moda na potrawy o niskiej zawartości tłuszczu, cukru, cholesterolu stała się bardzo popularna. Trend (light) ogarnął już cały świat. Lekkości 'Light' podchwycili już dawno producenci żywności, odstępując w wielu przypadkach od tradycyjnych metod przetwarzania, słodzenia i konserwowania.
I tak: coca-cola light zawiera tylko jedną kalorię - cukier zastąpiono syntetycznym, pozbawionym wartości energetycznych słodzikiem (zapomniano jednak że kofeina pobudza apetyt). Tradycyjne margaryny, lżejszymi składnikami obniżającymi także poziom cholesterolu. Z gum do żucia zniknął cukier, lekkie jogurty z odtłuszczonego mleka zalegają na półkach, pieczywo, ciasta itd - wszystko lżejsze.
Wszystko po to, aby sposób odżywiania był odpowiednio lżejszy, sylwetka szczuplejsza a przy tym psychika uspokojona.
A więc na zdrowie lecz zawsze z umiarem!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Czy to prawda? niewiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, aktualnie jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i potrzebna jest mi pomoc w wypełnianiu mojej ankiety. Muszę do końca tygodnia zebrać 200 wypełnień! Proszę wszystkich o pomoc, to zajmie tylko chwilkę a mi pozwoli ukończyć pracę Kto wie, może w przyszłości będę mogła się odwdzięczyć za pomoc, najprawdopodobniej w przywitaniu małego człowieczka na świecie . Wystarczy tylko wejść na ten link: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Anna Żychowska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozycjonowanie stron internetowych Warszawa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nie jest łatwe, ale z drugiej strony nie potrzeba wielkiej specjalistycznej wiedzy, aby się tego fachu nauczyć. Najważniejsze jednak jest doświadczenie oraz sumienność i wytrwałość.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno jedzenie mniejszych porcji częściej zdecydowanie bardziej pomaga
Napisano Ponad rok temu
Oszukujesz tym mózg bo w to że to napędza metabolizm po swoim przykładzie tak średnio wierzę
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
hmm na mnie to nie działa... po treningu to jakbym mogła to bym wiaderko zjadła.. a co mi po małym talerzyku
Napisano Ponad rok temu
Po treningu to człowiek jest w stanie zjeść 3x więcej niż normalnie arganizm wyjałowiony z mikro i makro elementów + utrata wody. I trzeba to uzupełnić
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
dokładnie! mój mąż jak wraca z piłki to potrafi zjeść dwa razy wiecej niż normalnie
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się, regularne jedzenie kilku posiłków (niezbyt dużych) może przynieść doskonałe efekty.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sensu podbijać temat z przed 5 miesięcy.
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej skorzystać z porad dietetyka. Bo samemu można wybrać coś niewłaściwego. A tak dietetyk dobierze dietę, by była jak najbardziej skuteczna. Ja poszłam właśnie tym tropem. Długo szukałam dobrego dietetyka, aż wreszcie trafiłam na tę wyszukiwarkę: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Można w niej znaleźć także trenerów i instruktorów sportowych z całej Polski.
Napisano Ponad rok temu
Jedzenie mniejszych ilości, ale częściej - też o tym słyszałem, ale skrajne opinie - część mówi, że to bzdury, a część mówi, że to prawda.
www.warhouse.pl
Jesteśmy oficjalnym dystrybutorem marek Venum, Hayabusa, Pit Bull West Coast, Bad Boy, Top King, Twins Special i wielu innych.
Napisano Ponad rok temu
A czy przy odchudzaniu stosował może ktoś z Was catering dietetyczny? Jest on choć trochę skuteczny?
Napisano Ponad rok temu
A czy przy odchudzaniu stosował może ktoś z Was catering dietetyczny? Jest on choć trochę skuteczny?
Ja nie ale moi znajomi stosowali
W sumie to tak.. Nie trzeba chodzić na zakupy, przywożą Ci żarełko na chate.. No i w sumie to co masz do zjedzenia to jesz.. i niczego nie dodajesz.. nie zaglądasz do lodówki więc moim zdaniem na redukcji może być to skuteczne jeśli rzeczywiście catering jest dopracowany i nie brakuje w nim żadnych mikro- i makroelementów.
„Be strong, u never know who you are inspiring”