Co robic aby napuchnac??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo ciekawi mnie czy mięśnie zwiekszą swoją objętość!!??
Napisano Ponad rok temu
(na twarzy masz okolo 300miesni!)
kreatyna z faza ladowania + duzo cukru (1g cukru prostego bierze 1 g wody)
i sol (1g soli 5g wody )
Ja kiedys w taki sposob szedlem 2kg w tydzien ale wygladalo to hujowo takie baloniki .
a poza tym zoladek mnie bolal
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
szczerze to nieslyszalem o cukrach prostych takich wlasnoscino i jeszcze podobno cukry proste powodują retencje wody, w sumie nie wiem czemu, jak ktoś potrafi mi to wytłumaczyć z biologicznego punktu widzenia to bede wdzieczny.
jesli chodzi o glikogen, blonnik to co innego
oen tak jak glikoproteiny i GAG [glukozoaminoglikany] - w ogole wszystkie oligosacharydy i polisacharydy - wiaza wode m.in. dlatego ze posiadaja ladunki ujemne przez co "zapraszaja" jony Na+ i na drodze osmozy wiaza wode
nie dziwie sie....Ja kiedys w taki sposob szedlem 2kg w tydzien ale wygladalo to hujowo takie baloniki .
a poza tym zoladek mnie bolal
w ogole nie polecam takich machinacji... wystarczy stosowac troche za dlugo/duzo i po co rozregulowac sobie gospodarke elektorlityczna ??
zoladek bolal cie m.in. dlatego ze w blonie komorkowej jelita mas liczne przekzzniki symportowe Na+ [na przyklad glukoza-Na+]
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pomyśl: organizm po siłowni jest zmęczony i słabszy buduje mięśnie, łatwiej zachorować a ty mu jeszcze robisz najmocniejszy kwas w żołądku. Nie dość, że sok żołądkowy ma 3,5 pH to jeszcze sól. Przystojniejszy też po tym nie będziesz. Nie mówiąc ze Twoj organizm może nie bedzie podatny na puchniecie po soli.
Napisano Ponad rok temu
takie zagrania są bez sensu równie dobrze ładując sie co jakis czas węglami mozna napuchnąć ale także nie widze wilekiego sensu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu