Polska Metka
Napisano Ponad rok temu
Chciałem się troche wspomóc do wakacji metką polską(100tab).
Waże 71-73kg i mam 184cm wzrostu, na silke chodze 3 miechy, wiem ze to jeszcze bardzo mało, ale to na moją odpowiedzialność gdyż bardzo mi zależy na masie bo chudy jestem
1. Jak mam brać, po 4 taby dziennie po posiłkach i w jakich odstępach czasowych.
2. Czy moge sie zablokować i czy powinienem brać cos na odblok?
3. Ile może mi pójść przy średnio stosowanej diecie (nie zawsze jem zgodnie z nią).
4. Czy może mi wyjebać syfów na facjacie i na plecach/klatce? Obecnie nie mam specjalnych problemów z syfami.
A może jakaś inna propozycja na pierwszy cykl? Teść?
Pomóżcie panowie
Napisano Ponad rok temu
ja ci powiem tak; brałem NAPOSIM
mete brałem piramidka 2,4,6,8,6,4,2,4,6,8tabsy i tak ciagłem!!!
zalezy od Ciebie jak to bedziesz brał!! jedni biora stałe dawki drudzy piramidka !!!
polka nie nalezy do silnych metek tyle tylko ze nie jest tak bardzo toksyczna !!!
ALE WYBÓR NALEZY DO CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.Dzień podziel sobie na cztery cześci i bierz w równych odstępach. 20mg wystarczy (czyli 4tabsy)
2.Na odblok wystarczy 10 tab clomidu
3.Nie wiem jaką masz dietę i nie jestem jasnowidzem
4.Różnie ludzie na to reagują. Jedni mają trądzik inni nie mają
Napisano Ponad rok temu
Inna opcja: testosteron prolongatum przez 8 tygodni (200mg co 7 dni).
I nie słuchaj tych pierdół, że po teściu Cie woda zaleje, a po metce nie bo gościu nie ma zielonego pojęcia od czego to zależy. Poza tym nie ma czegoś takiego, że jedna metka jest silniejsza a inna słabsza. Spotkałem sie nawet z takimi sstwierdzeniami, że ruska metka jest na siłe i rzeźbe a rumuńska na mase
I żeby nie było, że popieram Twoje koksowanie to zdecydowanie mówie, żebyś lepiej w ogóle nie brał koksu
Napisano Ponad rok temu
stare i utarte przekonanie...jezeli masz orginal to metka jest metką wiec niemoze jedna szkodzic bardziej druga mniej, rozumiem natomiast jezli dostalbys jakis fake co niewiadomo w nim siedzi 8 tab widze hardcorowopolka nie nalezy do silnych metek tyle tylko ze nie jest tak bardzo toksyczna !!!
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napiszcie tez czy po tym jak sie weźmie siła staje na jakiś czas, bo tak słyszałem.
No i co lepiej prolka czy metka?
Napisano Ponad rok temu
3 edo jak w koncu lepiej? 4 taby czy 3 taby polskiej metki?
prolkaNo i co lepiej prolka czy metka?
trocheNapiszcie tez czy po tym jak sie weźmie siła staje na jakiś czas, bo tak słyszałem.
Napisano Ponad rok temu
na odblok 12 tabsów clomidu
CO do syfów to owszem wyje**e ci na klecach i moze nawet na klatce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm... Prolka czy metka?
Obydwa sterydy działają chyba w ten sam sposób tylko sposób podawania inny, tak?
tigre0070 o jaką wyjebkę Ci chodzi?
Napisano Ponad rok temu
Tu sobie możesz poczytać o środkach na Odblok
http://www.forum-kul...showtopic=38557
jak bedzie mial wyjebke to go nawet 10ed nie kopnie.jak pierwszy to 3 ed go ladnie klepnie(jezeli nie ma wyjebki)
chodzi mu o to że jak będziesz miał fake koks to Cie nie kopnie.tigre0070 o jaką wyjebkę Ci chodzi?
Widze że ty nie wiesz wogóle co to koks, weź chłopak lepiej wyjdź stąd
Napisano Ponad rok temu
K..w co to się dzieje ??
Chyba sezon !!!!
Napisano Ponad rok temu
i brawo dla ciebie ze sadzisz ze nie mam metki słabszej i mocniejszej!!! kup sobie bionabol zobaczysz jakie beda przyrosty jak po tej twojej polce!!!
mój kumpel brał polke i tak popuchł ze srac sie chce!!!!! pewnie zaraz napiszesz ze była fake!!!
a ja kolesiowi napisałem jak ja brałem!!! a nie buraku do Ciebie!!! i mi to wali co on bedzie brał!!!
Napisano Ponad rok temu
strasznie drogo...idzie dostac za 60 zl max 70zl a bionabol to zupelnie inna historia...porownaj sobie polska a np ruska scanbecha ktora jest bardzo dobra w cenie 35zl. efektywnosc taka sama. jezeli kupisz metke z rownym a nie zanizonym stezeniem to kazda bedzie kopac tak samo. trzeba byc tylko zorjenotwanym i wiedziec co obecnie oplaca sie kupic za rozsadna cenepłacic minimum 80zl !!!
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
jesz 100 to bez osłon bo to twój 1 raz.
stefaN123 , dlaczego na pierwszy cykl bez oslon?
sorry ze stary temat odswiezam. Pytam bo mnie to zaciekawilo
Napisano Ponad rok temu