Spuchnięcie przedramion :(
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś ćwiczyłem w domu i było wszystko dobrze. Później miałem przerwę ponad pół roku i teraz spowrotem wróciłem na siłownię. Tydzien temu na treningu było dużo podciągania nachwytem a wczoraj było 2 razy mniej. Tydzień temu to podciąganie tak mi dało w d...., że nie mogłem rąk prostować przez 5 dni bo miałem tak mięśnie skurczone i zakwasowane. Po wczorejszym treningu mięśnie przedramion tak mi spuchnęły. Są teraz takie grube i jak napinam mięśnie to prawie w ogóle się na przedramionach nie podkreślają. Skóra się na nich zrobiła dziwnie gruba.
CO TO JEST??? Bardzo prosze o pomoc.
Napisano Ponad rok temu
wzrost: 172
kark: 39
Klatka: 102
talia: 86
Ramię: 34
przedramię: 29
biodra: 84
udo: 61
łydka: 40
Rekordy:
Klatka: 90kg
Biceps sztanga: 47kg
Przysiad: 120kg
MC: 160kg
Napisano Ponad rok temu
Być może masz taką pompe, mięśnie stają się jakby sztywne, spuchnięte a skóra napięta. Napisz czy odczuwasz jakiś ból, szczególnie z miejscach przyłączenia mięśni do kości.Witam.
Kiedyś ćwiczyłem w domu i było wszystko dobrze. Później miałem przerwę ponad pół roku i teraz spowrotem wróciłem na siłownię. Tydzien temu na treningu było dużo podciągania nachwytem a wczoraj było 2 razy mniej. Tydzień temu to podciąganie tak mi dało w d...., że nie mogłem rąk prostować przez 5 dni bo miałem tak mięśnie skurczone i zakwasowane. Po wczorejszym treningu mięśnie przedramion tak mi spuchnęły. Są teraz takie grube i jak napinam mięśnie to prawie w ogóle się na przedramionach nie podkreślają. Skóra się na nich zrobiła dziwnie gruba.
CO TO JEST??? Bardzo prosze o pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miko to jak masz sflaczałe to bardzo mi przykro a tak na serio to uwielbiam to uczucie jak po treningu sztywnieją mi mięśnie i łapią skurcze przy próbach ubrania się w szatni (o prysznicu nie wspomnę) Ale żeby taką pompę osiągnąć to już trzeba trafić na "ten" dzień.Ja po treningu tez nie czuje rak.Przedramiona tak mi rosna jak by miały skore rozerwac niestety po paru godzinach sa juz sflaczałe
Napisano Ponad rok temu
Ja też to uwielbiammiko to jak masz sflaczałe to bardzo mi przykro a tak na serio to uwielbiam to uczucie jak po treningu sztywnieją mi mięśnie i łapią skurcze przy próbach ubrania się w szatni (o prysznicu nie wspomnę) Ale żeby taką pompę osiągnąć to już trzeba trafić na "ten" dzień.
Napisano Ponad rok temu
Mikołaj
Napisano Ponad rok temu