dieta, muay thai + silownia( przyrost sily) prozba o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie...raczej nieczy bedzie zbrodnia jesli bede jadl normalny makaron zamiast ciemnego???
ja niestety tez niei dalej niestety niewiem jak przyrzadzic bialko z jajka z bananem, jak to mi kazal trener, smazyc to gotowac, piec niemam kurna zielonego pojecia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety z braku czasu musialem zredukowac diete do 4 posilkow dziennie
1 mleczko 2.0%, platki kukurydziane bialko+ banan(niewiem ja to przyzadzic niestety i wogole czy moge ulatwixc sobie sprawe i wpieprzac cale jajka na twardo np???)
2 brązowy ryż 100g + piers z kurczaka ok 150g + warzywa mrozone z oliwa z oliwek. wszystko z sosem slodko kwasnym
3. 2 puszki tunczyka w sosie wlasnym ok 180g+ ryż brązowy 100g( lub z 6 wafli ryzowych) + warzywa
4 filet z mintaja 200g + 250g ziemniakow + surowka( ogórek, pomidor, cebula, papryka, oliwa z oliwek)
A teraz zbrodnia czy moge wcisnac gdzies lub zamiast czegos makaron z serem bialym i truskawkami??? oczywiscie przezyje bez tego wiec nie krzyczec na mnie.
i ostatnie pytanie czy zbrodnoia bedzie jedzenie mintaja w panierce????
Napisano Ponad rok temu
niei ostatnie pytanie czy zbrodnoia bedzie jedzenie mintaja w panierce????
nieA teraz zbrodnia czy moge wcisnac gdzies lub zamiast czegos makaron z serem bialym i truskawkami???
ogolnie w diecie masz za malo wegli
no mzoesz tak zrobicbialko(niewiem ja to przyzadzic niestety i wogole czy moge ulatwixc sobie sprawe i wpieprzac cale jajka na twardo np???)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
płatki z mlekiem....co moge zamiennie sporzywac na sniadanie by odczasu do czasu odpoczac od jaj, niewiem ser bialy czy co tam jeszcze?
Napisano Ponad rok temu
Ps mam jeszcze pytanko, obecnie waze 77 kilo przy 182cm i ladnie schodzi mi tluszczyk jednak mam taka budowe ze tluszcz odklada mi sie w cycochach, jak najlepiej pozbyc sie takiej niechcianej tkanki tluszczowej?
Napisano Ponad rok temu
nie da sie spalić fatu z jednego miejsca, musisz ogólnie zrzucać z całego ciała, wtedy zejdzie też z cycowtluszcz odklada mi sie w cycochach, jak najlepiej pozbyc sie takiej niechcianej tkanki tluszczowej?