Dziennik - Palenie tluszczu krok po kroku
Napisano Ponad rok temu
Dzis sie dokladnie zwazylem, waze 76 Kg na mojej wadze (na kazdej waze inaczej, ale bede wazyl sie tylko jedną)
Obwód brzucha mam 88cm
Wzrostu 176cm
Dzis 28 grudnia to pierwsz dzien, kiedy zazywam tego preparatu. Od ponad 2 tyg chodze na silownie metoda palenie tluszczu, tak wiec zakwasów nie bedzie
Tak wiec jestem na czczo, nie jadlem sniadania, wlasnie wychodze troszke przypakowac Wroce i zjem sobie pomarańcza, jablko, jogurt naturalny i troche soku jabłkowego. (to bedzie moj obiad) Kolacji najprawdopodobniej nie bedzie :>
OK to tyle z 1 dnia, jakby ktos mial jakies zastrzezenia, uwagi to bede wdzieczny
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
You hear them crying dying pains
The fist of terrors breaking through
Now there's nothing you can do
Napisano Ponad rok temu
A teraz pytanie do ludzi, ktorzy uzywaja fay burnerów. Ile kaspulek na dzien polecacie i w jakich proporcjach? Na opakowaniu pisze 1 - 2x dziennie 30 min przed posilkiem. Na stronach w necie czytalem ze mozna 3-4 razy na dzien je spozywac, przed treningiem i rano na czczo. Jak wy polecacie, bo niechcialbym popelnic bledu
Napisano Ponad rok temu
Aktualnie spozywam 3 tabletki dziennie 1 rano na czczo, druga 30min przed treningiem i 1 wieczorem 30 min przed seriami brzuszkow i pompek.
Przy 3tabletkach na dzien wyjdzie mnie 1 opakowanie na 30 dni, tak wiec licze na 4 kg utraty tłuszczu po tym czasie. Powyzej 5kg bylbym naprawde usatysfakcjonowany, ale nie licze na takie cuda :>
Dodam, ze na silowni siedze ok. 1,5 godziny czyli troszke dluzej niz przed spozywanie TFB i cwicze wylacznie metoda na pelnie tluszczu wiekszosc cwiczej 8 serii po 15-20 powtorzen w zaleznosci od cwiczenia. Przerwy miedzy seriami to 30 sekund ale w miedzyczasie robie serie brzuszków, zeby temperatura ciala nie opadla. Daje to naprawde niezly efekt pocenia, bo po kazdej wizycie na silowni jestem przemoczony jak po prysznicu. Szkoda, ze cierpią na tym moje dready, bo przesiąkają łojem z głowy i musze je czesto myc, co niestety powoduje ze sa mniej zbite
Macie jakies zastzrezenia, sugestie co do mojej metody cwiczen? Bede bardzo wdzieczny za kazdą uwagę. DOdam, ze spozywam tylko 1 posilek dziennie mniej wiecej ok. godziny 16.00 zwykle zlozony z owoców i bialek w postaci jogurtów.
Napisano Ponad rok temu
:566:DOdam, ze spozywam tylko 1 posilek dziennie mniej wiecej ok. godziny 16.00 zwykle zlozony z owoców i bialek w postaci jogurtów.
Napisano Ponad rok temu
Moglby ktos podac jakis lineczek do diety redukcyjnej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak narazie dzieki za pomoc, gdyby ktos mial jakies rady to bardzo prosze
Napisano Ponad rok temu
Waze sie zawsze rano przed sniadaniem... 28 grudnia - 8 stycznia = 11 dni
Jestem naprawde zadowolony z tego wyniku bo niespodziewalem sie ze po 3kg bedzie juz widac roznice w budowie mego ciala... Byc moze tak tylko wmawia mi moja psychika, a rodzice mnie motywuja mowiac ze nie mam juz opony, ale tak czy inaczej jestem naprawde zadowolony bo 3 pełne kilogramy w 11 dni to niezly wynik.
Mam jeszcze pytanie do fachowców. Czy po treningu na silowni metoda palenia tluszczu majac zakwasy oznacza ze za ciezko trenuje? Ktos kiedys powiedzial ze jak pale trluszczyc mam robic tak, aby nie bylo nasteonego dnia zakwasów... Nie wiem czy to bylo na tyle wiarygodna osoba aby jej wierzyc, pozatym na chlopski rozum raczej to nie szkodzi, ale chcialbym znac wasze zdanie na ten temat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze jestem bardzo szczesliwy z efektów, mysle ze jeszcze miesiac i bedzie naprawde gites...
Dzisiaj zmierze sobie obwód brzucha i jestem pewien, ze kilka dobrych centów zeszło
Mysle rowniez czy nie zaczac wieczorkami biegac, bo niestety z aerobami u mnie cieniutko... Wiem ze powinienem biegac ranem naczczo, ale niestety nie mam do tego warunkow, mieszkam w centrum miasta, tak wiec bieganie kiedy jest jasno odpada
Jak myslicie, bieganie w taki mroz nie zaszkodzi moim płucą i ogolnie zdrowiu?
Napisano Ponad rok temu
Obwod brzucha zmiejszyl sie z 88cm na 82cm co bardzo mnie cieszy Toż to cale 6cm
Kurde, pochwalcie mnie ktos
Napisano Ponad rok temu
Jak myslicie, bieganie w taki mroz nie zaszkodzi moim płucą i ogolnie zdrowiu?
no zapewne mozesz zlapac zapelenie pluc
Ptasznik_, to po silowni biegaj , to bedzie tak samo jak naczczo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nic to, nadal bede go prowadzil nawet jesli nikt tu nie bedzie zagladal ;]
po 43 dniach walki mam rowne 7kg mniej... jestem naprawde zadowolony z tego wyniku. Wygladam coraz bardziej meznie i niedlugo nie bede mial zadnych kompleksow zeby sciagnac koszulke lub isc na basen