Dziennik Westa
Napisano Ponad rok temu
Dla większej wartości dziennika będę starał się opisywać codzinnie diete. Więc dzisiaj wyglądało to tak:
200g płatków + 0,3-0,5l mleka
4 skibki (kromki:P) chleba z serem i szynka każda
100-150g ryżu + z 100g kurczaka
100-150g ryżu + z 100g kurczaka (powtórka bo odrykłem że w lodówie nie ma puszek z tuńczykiem)
więc chyba tak nie za bogato to wyszło qrde przydałby się gajnerek dla uzupełnienia tylko kasy nie ma
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wyciskanie sztangi przed głową na suwnicy 1s- 10x17,5kg na strone 2s- 10x20kg na str 3s- 8x22,5kg
Wyciskanie sztangi za głową 1s- 10x17,5kg na strone 2s- 10x20kg 3s- 10x20kg
Unoszenie sztangielek bokiem w górę 1s- 10x13kg 2s- 8x17kg 3s- 10x17kg
Unoszenie ramion bokiem ze sztangielkami opadzie tułowia (odwrotne rozpiętki) 1i2s- 12x13kg 3s- 10x17kg
Triceps:
Wyciskanie „francuskie” do czola 1s-10x27,5kg 2s- 9x37,5kg 3s-8x37,5kg
Prostowanie ramion na wyciągu z łamanym drążkiem 1s- 10x55na stosie 2s- 10x60 na stosie 3s- 10x65 na stosie
Prostowanie ramion na wyciągu z linkami 1s- 12x20na stosie 2s- 10x25 3s- 8x30na stosie.
Łokcie bolą czyli było dobrze:P
Dieta utrzymana:)
Napisano Ponad rok temu
Dieta utrzymana w 90%.
Napisano Ponad rok temu
Widze ze nikt nie komentuje wiec chyba wszystko dobrze idzie...
Napisano Ponad rok temu
Wiec podciaganie do klaty 3sx8 sćiaganie drązka 3x8 na 7 sztabkach przyciaganie wyciagu dolnego 8x7sztabek i 2x8 6sztabek przyciaganei sztangielki 3x8 29kg i kaptury 4x10 29kg.
Napisano Ponad rok temu
No naprawde nie umiem opisać jak sie ciesze Teraz to jest motywacja :D
Cykl najprawdopodobniej rozpoczne z początekiem grudnia musze tylko dokupic sobie do tego gajnerka jakiegos i bedzie sie dzialo:D Oczywiscie doloze wszelkich staran zeby efekty byly jak najlepsze i bede zdawal szczegolowe relacje z tego cyklu.
Nie no dzisiaj to jest dzień rano dostalem nowego kompa potem sie okazało ze zostałem starzysta no i teraz Tomek mi pisze ze nitro dostałem :D:D
Napisano Ponad rok temu
Ja w sumie podobnie do ciebie startuje z ta masa ;] i zobaczymy jak to sie potoczy ;]]
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Robiłem oczywiście barki i że tydzien naprawy lewego łokcia ten trening ze wzgledu ze zawsze najbardziej mnie obciązal zrobiłem słabo. Wyciskania przed/za karkiem razem 6sx10powt 15kg na strone na suwnicy Jechałem sobie wolno i dokładnie i zwrociłem uwage co zreszta mialo miejsce predzej takze(ale kto by sie przejmowal..) ze wlasnie ze wzgledu na moje skrzywienia przy wiciskaniu zzakarku jakieś dziwne rzeczy dzieją sie z lewą reką jest takie nie naturalne pchniecie i strasznie triceps sie naciaga hmm moze znalazlem przyczyne dlaczego go sobie rozwalilem wkoncu ostatnio dorzucilem ciezaru na barki i nie wytrzymal... na nastepnym treningu chwytam sie wolnego ciezaru zobaczymy jak tam to bedzie wygladac wkoncu jest wieksza swoboda ruchu.. ale sie rozpisalem uppss:P po wyciskaniach unoszenie bokiem 3x10 13kg i w opadzie tez 3x10 13kg tricepsik ostatnio bardzo meczony mial wakacje tylko dwa cwiczonka prostowanie na wyciagu z łamanym 3x10 50sztabek i z linkami 3x10 20sztabek efekt jest lewa reka nie boli i moze juz nie bedzie...
Napisano Ponad rok temu
Pozioma 2x10x50kg + 2x10x60kg Skos 10x35kg 2x10x45kg 10x50kg rozpiętki na baterku wyjątkowo 4 serie nie zaciezko Na biecpsik tez tylko dwa cwiczonka 8x27,5kg 2x8x32,5 i modlitewnik 3x10x40sztabek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomek namawia żebyśmy chodzili na siłke PON WT CZW PT trochę mi sie to nie podoba ale ten tydzień tak będę chodził i zobacze jak się czuję jeśli będzie źle to wracam do standartu no bo od przyszłego tygodnia zaczynam nitroII do tego biore na wzbogacenie massxxl i multipacka zresztą jeszcze niedługo rozpisze wszystko dokładnie jak zamierzam brać a także plany na początek nowego roku zmiana treningu, suplementacje bo w lutym zamierzam wciągnąć jakąś kreatynke itd itp.
Napisano Ponad rok temu
To wszystko dzisiaj ide szamac a w srode powinna juz byc kasa czyli zakupy sie odbeda:D
Napisano Ponad rok temu
Piątek klata/biceps tak samo tyle tylko żę skos w góre sztangielkami zrobiełem 17kg a pózniej 3serie 19kg..
Pisze krótko bo musze iść spać bo rano do szkoly i jestem tez w złym humorze bo mialem dostać przelew wczoraj dzisiaj a będzie dopiero na początku nastepnego tygodnia co mi przesuwa start z nitrobolonem
Napisano Ponad rok temu
bo to spory ciezar jak na jedna reke
i o barkach mam podobne zdanie. czy aby napewno wykonujesz te cwiczenia poprawnie technicznie??
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
Wyciskanie sztangi przed głową na suwnicy 1s- 10x17,5kg na strone 2s- 10x20kg na str 3s- 8x22,5kg
mógłbym się z tobą założyc że tyle nie wezniesz 22.5 kg na strone, czyli 22.5 x 2 + sztanga na suwnicy 30kg = 75kg na barki przy twojej sylwetce. Jestem święcie przekonany że tego nie wezniesz, założył bym się o każde pieniądze . Widze co dzień leszcyków jak robią barki to po 5kg ledwo targają na strone. Ja biore max 17.5 kg na strone na 6 powtórzeń w ostatniej serii więc daruj sobie te brednie.
Możecie mnie tu jechać że ma siłe czy coś ale ja zza chuja w to nie uwierze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pózniej 3serie 19kg
ahahahahhhaah ta ta napewno dobry jesteś technicznie, podrzucasz hantle czy kołyszesz je?? hahaha nie no leże 19-stkami biceps. Stary zobacz jak ty wyglądasz, ja nie wiem że sa ludzie którzy wierzą w te brednie. Chodze na siłke już sporo i w zyciu nie widzialem zeby nawet najwiekszy koks cwiczył takimi ciezarami