POMÓŻCIE ULOŻYĆ DIETKE PLISKA
Napisano Ponad rok temu
Mam 16 lat waze okolo 88 kg przy 175 cm. wzrostu. Cwicze od ponad 4 miesiecy i chce zaczac brac jakies suplementy. Wczesniej zadnych nie bram.Oto moj sprzet:
-ławeczka prosta i skosna (do gory)
-2 hantelki po 6 kg
- drazek
- ab swing
I pytam WAS czyli wtajemniczonych w te tematy czy pomoglibyscie mi ulozyc dietke pod HMB i l-karmityne lub thermal fat burnera bo nie wiem jeszcze co lepsze.
Napiszcie co waszym zdaniem jest lepsze.
Ćwicze tak:
PONIEDZIALEK
-klata biceps
SRODA
triceps plecy
PIATEK
-nogi przedramie
Jezeli macie jakeis watpliwosci do tego planu to moglibyscie mi ulozyc nowy na 3-4 razy w tygodniu na moim sprzecie ktory wyzej wypisalem ?? A i jeszcze po kazdych cwiczeniach jakies 30 minut jezdze sobie na rowerku (robie okolo 15 km)
A HMB juz kupilem TRECA 300 kapsulek + 30ml w plynie gratis za 99 PLN i jeszcze zastanawiam sie na kupnem l-karnityny lub fat burnera ale nie wiem co lepsze
A i chodzi mi o zyskanie dobrej rzezby
A i dietke taka aby mozna bylo ja wykonac przy chodzeniu do szkoly na godzine 8.00-14.25
Ćwicze okolo godziny 19.00 powiedzcie czy to nie jest za pozno czy zaczac cwiczyc okolo godziny 17.00 ??? i zeby dieta nie byla zbyt kosztowna bo nie bede w stanie jest codziennie na obiad tego samego. Musze dostosowac sie mniej wiecej do tego co mama zrobi ale inne posilki moge jesc co mi napiszecie
Z GÓRY WIELKIE DZIEKI
Napisano Ponad rok temu
klatka + triceps
plecy + biceps + przedramie
zacznij cwiczyc w piatek barki i nogi
lub rozloz to na piatek barki sobota nogi
dobrze ze po treningu jezdzisz na rowerku wykonujesz wtedy aeroby powinno zaczynac sie od 30 min pozniej z czasem dodawac do 45. dietke masz rozpisana w dziale odzywianie.troszke lipa ze wpierw nie zapytales co kupic na spalanie kazdy polcecilby fat burnera hmb nic ci nieda,strata pieniedzy to trzeba dlugo przyjmowac 3 miesiace i nie na kazdego dziala. a lepiej mi sie wydaje cwiczyc o 17 tak z 1,5-2 h po obiedzie ma sie wtedy najwiecej sily
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
A wiesz na co to jest?l-karmityne
Napisano Ponad rok temu
tak wiem na co to jest. jest to produkt na redukjce a inaczej na wspomaganie redukcji tkanki tluszczowe
Joks
mowisz ze fat burner lepszy ?? a szybciej widac efekty niz po hmb ?? i czy mozna to razem polaczyc hmb + fat burnera
Napisano Ponad rok temu
no włąśnie... daj spokój z l-karnityną,tak wiem na co to jest. jest to produkt na redukjce a inaczej na wspomaganie redukcji tkanki tluszczowe
ćwiczysz dopiero 4 miesiace, nieopłaca się brać suplementów tak wcześnie. poczekaj jeszcze kilka miesięcy. Przynajmniej 5! Teraz jesień, zima walnij sobie dietke(podwieszony temat w dziale odrzywnianie i w osobnym temacie jest co jesć w skzole) Pod koniec zimy machniesz cos na rzeźbę i na lato... wszyscy bedą zazdroscic
Napisano Ponad rok temu
teraz mozesz sie budowac po co Ci na zime rzezba
pomoglibyscie mi ulozyc dietke pod HMB i l-karmityne lub thermal fat burnera
zadne "pod" najpierw dieta potem reszta.....
Napisano Ponad rok temu
NAJWAZNIEJSZA JEST JEDNAK DIETA REDUKCYJNA, znajdziesz w dziale odzywianie diety dopasowane do wagi ciala....
do tego rób aeroby 3-4 razy na tydzien po 35-60 minut..
POZA TYM UZYWAJ OPCJI SZUKAJ, O REDUKCJI BYLO JUZ 10000000 TEMATÓW!!! :573: :565:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
poniedzialek
-klata
wtorek
-barki
sroda
-plecy
czwartek
-wolny
piatek
-biceps
sobota
-triceps
niedziela
-wolne
co o takim planie sadzicie ?? A i aeroby po kazdym treningu okolo 30-40 minut rowerka
Postaram sie jutro zamiescic swoje zdjecia
Napisano Ponad rok temu