pare pytan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze mozna... sciaganie drazka wyciagu... ale swoja droga nie zastepowal bym tego cwiczenia chyba ze nie masz gdzie sie podciagac...czym można zastąpić podciąganie,
chyba jedynie drozdzowki i wode... najlepiej brac samemu jedzenie do szkoly... jakas kanapeczka, jakis owoc...co można szamać w szkole z rzeczy które są dostępne w sklepach
moze kupiles jakies stare witaminy albo trzymales w wilgotnym pomieszczeniu... ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie... ja rowniez mam witaminy vigoru i przestalem je brac juz dosc dawno... zostalo mi ich jeszcze troche i nic sie z nimi nie dzieje... jesli twoje maja jakies czarne plamy to ja bym ich nie bral...brałem vigor ale zrobił sie jakieś czarne plamy na nich i nie wiem czy są jeszcze jadalne, miał ktoś ten sam problem??
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
ruch podciagania imituje podciaganie drazka wyciagu gornego do klatki/karku, ale nie zastepuj podciagania !! zmieniaj uchwyt [nachyt,podchwyt] i szerokosc chwytu i a plecy bada rosnac az miloczym można zastąpić podciąganie
duzy jogurt + owoc to dobra opcja imo najlepsze sa kanapkico można szamać w szkole z rzeczy które są dostępne w sklepach
w aptekach to lipa witaminy... zobacz te [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w wiekszych opakaowaniach wyjda jeszcze lepiej cenowoakie są najlepsze witaminy w aptekach?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chcesz spalic tluszcz na nogach pompkami? albo ekspanderem? na tluszcz na nogach polecam bieganie i rower... najlepiej naczczomoze najpierw saplić ten tłuszcz biegiem i jakimiś pompkami, ćwiczeniami z ekspanderem??
diete na mase mozesz zapodac juz teraz... mysle ze tluszcz na nogach spalisz mimo diety jesli bedziesz biegal badz jezdzil na rowerzea potem dopiero więcej szamać??
raczej nie... ale nie zastepuj tego cwiczenia... chyba ze nie masz gdzie sie podciagac ale zawsze znajdzie sie miejsce gdzie mozna sie podciagac...a czy na ekspanderze da sie jakoś zastąpić podciąganie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wino moznachodzi mi o to zeby było można to wszamać pod sklepem
a tak na powaznie nie mozesz wziac ze soba z domu zadnych posilkow? sa jeszcze takie... nie wiem jak to sie dokladnie nazywa ale takie hmm... platy ryzowe... cos w tym stylu... niektorzy jedza to zamiast chleba... wiesz o co mi chodzi? no i snickersy tez sa dobre
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
snickersy zawieraja bardzo duzo kalorina serio dobre są snickersy??
raczej wiecej dalaby cie standardowa dieta ale jak nie ma innej mozliwosci to chociaz takiej przestrzegaj a obiady w szkole to podstawadużo by mi taka "dieta" dała?
[ Dodano: 09-09-2005, 6:17 ]
a tak w ogole schodzimy juz wylacznie na temat odzywiania a nie treningu... a to nie ten dzial
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to juz zalezy od twojego organizmu... zalezy ktora opcja lepiej CI odpowiada tzn kiedy miesnie lepiej rosna...lepiej trenować mniejszym obciązeniem wiecej powtózeń czy odwrotnie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ekspander jak cos , to takie przyrzad z uchwytami na dwoch koncach a miedzy nimi sprzezynyeskapander
Napisano Ponad rok temu
sprezyny jak juz cos, to takie cos co po wygieciu lub rozciagnieciu powraca do swojej pierwotnej postacisprzezyny