Módlmy sie za OJCA ŚWIETEGO!
Napisano Ponad rok temu
Piszczie kto jest z PAPIEZEM!
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...
Napisano Ponad rok temu
Najwspanialszy człowiek...
modlmy sie za Papieza...zeby zył... zapalmy swiatelko nadzieji [*]
Bez Niego świat nie będzie ten sam.
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem specjalnie religijny ale ten jeden czlowiek zrobil wiecej dobrego niz wszyscy inni ludzie na swiece!
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drugiego takiego już nie bedzie napewno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JA UWAŻAM, I TAKA JEST PRAWDA, ŻE PAPIEŻ TO NORMALNY CZŁOWIEK WYBRANY PRZEZ LUDNOŚĆ!! TAK JAK PREZES RAFINERI GDAŃSKIEJ, PREMIER, PREZYDENT PZPN, TYLKO ŻE TO TYLKO WIARA ZROBIŁA Z NIEGO TAKIEGO WAŻNEGO CZŁOWIEKA.... bo to żaden powierca Boga, tylko zwykły człowiek który wygrał wybory...
Napisano Ponad rok temu
To jedyny Święty człowiek żyjący na Ziemi, najwspanialszy człowiek na świecie! a teraz odchodzi... Miejmy nadzieję że jeszcze nie odejdzie, jeszcze nic nie jest pewne.
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z tobą w 100 procentach.bo to żaden powierca Boga
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
gdyby był zwykłym człowiekiem to by nie zostawł wybrany! potrafiłbyś poświęcic całe swe życie Bogu i ludziom na całym Świecie?
To jedyny Święty człowiek żyjący na Ziemi, najwspanialszy człowiek na świecie! a teraz odchodzi... Miejmy nadzieję że jeszcze nie odejdzie, jeszcze nic nie jest pewne.
ON DOSTAJE ZA TO KASĘ, JEST ZWOLNIONY ZE WSZELKICH PODATKÓW, WSZYSTKO MA ZA FRIKO, NIGDY NIE BRAKOWAŁO MU PIENIĘDZY, MIAŁ ZAWSZE OBSTAWE, APRTAMENT, CO CHCIAŁ TO MIAŁ (chociaż w mediach pisano o nim że skromny jest... pha)WAKACJE - W PRYWATNYM DOMKU W GÓRACH, A TO ŻE WYCHODZIŁ NA JAKIŚ MSZACH DO OKIENKA I MACHAŁ INNYM WYDAJE MI SIĘ ŚMIESZNE! BO PRZECIEŻ POLACY SA TAK RELIGIJNI ŻE MNIE AŻ KREW ZALEWA, TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ... a przecież to normalny czlowiek urodzony przez kobiete, wychowany w religijnej rodzinie... który modli się co kilka godzin... przecież wiele jest takich ludzi w Polsce...
Opanujcie się... robicie z tego wielką tragedię, zreszta mimo tego, że on dla mnie dużo nieznaczy, to znajdzię się w niebie... :aniol: i tak jak wszystkim zmarłym bede mówił : "Spoczywajcie w pokoju"
Napisano Ponad rok temu
Jezus na ostatniej wieczeży powiedział świętemu Piotrowi:"Umacniaj swoich braci....umacniaj swoich braci w wiarę" to właśnie czyni Jan Paweł II.Daje ludzią nadzieje i to jest w nim najpiekniejsze.Gdyby to robił tylko i wyłącznie dla pieniędzy to zapewne nie miał by tylu zwollenników na całym swiecie.
Napisano Ponad rok temu
Jan Paweł II to wspaniały człowiek można by powiedzieć, że jest 13 apostołem Boga.
To co powiesz o następnym papieżu? Bóg a może zbawca?
Jezus na ostatniej wieczerzy powiedział świętemu Piotrowi:"Umacniaj swoich braci....umacniaj swoich braci w wiarę" to właśnie czyni Jan Paweł II.
Według Jezusa, każdy człowiek jest bratem, a umacnianie w wiare idzie swoją drogą... zależy czy chodzi ci o wiarę w Boga, czy o wiare w innych ludzi...
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy ludzie są równi a papieża czczą jak Boga.
Nikt nie powiedział, ze robił to wszystko dla pieniedzy, ale nie oszukujmy się ptasiego mleka mu nie brakowało.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
I WOGÓLE TAK JAK W EWANGELI, W BIBLII PISZE, TAK JAK GŁOSZĄ ŚWIECI, KSIĘŻA, ASPOTOŁOWIE ----> BÓG NIEJEST OD SPEŁNIANIA MARZEŃ i MODLITW... pomodlę się o jakieś lepsze zycie dla mnie, którego Bóg mi nieda, a pomodlę się o zdrowie dla papieża to już będzie lepiej? Bóg kocha każdego tak samo, więc każdy jest taki sam... A swoje sugestie lepiej zostaw dla siebie, bo ja cię w żdnym poście niezj*bałem... jeśli jesteś taki religijny to czemu obrażasz swojego bliźniego?
[ Dodano: Sob 02 Kwi, 2005 ]
zgadzam się z toba Dawid1920... a co do Yahoo to widzę, że moderator z ciebie zrobił wielkiego kozaka...