wiecie co ? żal mi sie robi jak was. czytam. Kriz porównujesz go do dyrektora rafinerii a zaraz mowisze ze to ile papież ma kasy itp. Sory powiedz nam po co mu pieniądze? Dla mnie różnica między Papieżem a dyrkiem rafineri jest ogromna. dyrektor nie potrafił by przebaczyc swojemu zamachowcowi, pomóc milionom ludzi tak jak Papiez.
Piszesz że masz prawo do swojej wypowiedzi - ok. To znaczy że ja tak samo mogę wyzywać twoich rodziców mówić że są nikim ? Zastanów się.
Dla was to kolejna umierająca osoba chociarz jest on waszym rodakiem, a dla islamistów, buddystów, prawosławnych ? Za niego modlą się na całym świecie a jestem przekonany że wy jestescie jednimi z niewielu polaków którzy mają takie zdanie na ten temat. Jeżeli dla was to ma takie znaczenie to najlepiej sie nie wypowiadajacie na taki temat.
a kriz co do tego napisałeś do yahoo że ma moda i kozaczy, ja nie mam i nie kozacze ponieważ jest to dla mnie ważna sprawa.
[ Dodano: Sob 02 Kwi, 2005 ][*] [*]
Watykan przeciaga wiesc o smierci papieza...on juz wczoraj umarł...a
ale jeszcze przeciagja i maja zamiar zrobic to przepieknie i uhonorwac tego człowieka..
a nie poprostu powiedziec ze zmarł...tylko przygotowac na to SWIAT..
z czym by mieli czekać ? dla nich to jest pojednanie z Bogiem uchonorowanie jego całego życia więc wątpie żeby z tym zwlekali. I wogóle myślisz że miliony jak nie miliardy ludzi modlących by oszukiwali ? Nie wiem dlaczego ale wszyscy go uśmiercają.
ps. Dla mnie on żyje i życ będzie wiecznie