heheh opiszcie jak wygladaja wasze bajerki i jak podrywacie kobiety heh
 heheh opiszcie jak wygladaja wasze bajerki i jak podrywacie kobiety heh  pozdro !!
 pozdro !!

Napisano Ponad rok temu
 heheh opiszcie jak wygladaja wasze bajerki i jak podrywacie kobiety heh
 heheh opiszcie jak wygladaja wasze bajerki i jak podrywacie kobiety heh  pozdro !!
 pozdro !!

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 wiec co z tymi bajerkami chlopcy odpowiadac szybko bo mam supre laske(kobiete:P) na oku
 wiec co z tymi bajerkami chlopcy odpowiadac szybko bo mam supre laske(kobiete:P) na oku

Napisano Ponad rok temu
 Ja tam mam jedną swoją ukochaną i nie ma zamiaru jej zmieniac
 Ja tam mam jedną swoją ukochaną i nie ma zamiaru jej zmieniac  nie bawie sie w matcho wiec jakiś super sposobów na podryw nie mam
 nie bawie sie w matcho wiec jakiś super sposobów na podryw nie mam  ale zawsze działa: bycie miłym, delikatnym, ostroznie z ruchami
 ale zawsze działa: bycie miłym, delikatnym, ostroznie z ruchami  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 )
)

Napisano Ponad rok temu
 :lol:
:lol:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gdzie ja wtedy posadzisz?

Napisano Ponad rok temu
 ciekawie opowiadasz
 ciekawie opowiadasz  prosimy historii ciąg dalszy, co bedzie jak spadnie z konia?
 prosimy historii ciąg dalszy, co bedzie jak spadnie z konia?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ja w sumie tez autobusem nie jezdze bo LO mam na miejscu i z buta to mam 10 min ale Panowie
 ja w sumie tez autobusem nie jezdze bo LO mam na miejscu i z buta to mam 10 min ale Panowie  jest zajebisty sposob przynajmniej w moim przypadku wypala sa zawody w halowke czy siatkowke jedziemy do innej szkoly kobitki lobia patrzec na chlopakow z innej szkoly
 jest zajebisty sposob przynajmniej w moim przypadku wypala sa zawody w halowke czy siatkowke jedziemy do innej szkoly kobitki lobia patrzec na chlopakow z innej szkoly  po meczu a jeszcze jak wygrany
 po meczu a jeszcze jak wygrany  gone na balkon tam gdzie jakies fajne lasencje stoja wystarczy ze stajesz kolo kobitek a dziewczyny juz same podbijaly z gadka pozniej wymiana nr gg kom a jak dobrze poszlo to jakies spotkanie i ogolnie wypalaly takie pomysly
 gone na balkon tam gdzie jakies fajne lasencje stoja wystarczy ze stajesz kolo kobitek a dziewczyny juz same podbijaly z gadka pozniej wymiana nr gg kom a jak dobrze poszlo to jakies spotkanie i ogolnie wypalaly takie pomysly  no i zeby nie bylo ze jestem jakims casa nova
 no i zeby nie bylo ze jestem jakims casa nova  ja tylko jezdzilem na mecze z drozyna
  ja tylko jezdzilem na mecze z drozyna  pozdr
 pozdr

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Cykl na masę dla kobiety | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Dymatize amp liquid?Dla kobiety... | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Ocena planu treningowego dla kobiety | Trening dla początkujących | 
 |