kobiety w Aikido
Napisano Ponad rok temu
A co do nikyo to ostatnio za to objechał mnie na obozie Smail...
Może nie objechał tylko bardzo ładnie wytłumaczył, że moje nikyo jest niezłe, ale na treningu powinnam dać uke możliwość zrobienia padu... :wink:
no to sie zacznie :-)
Napisano Ponad rok temu
Wyśmienite :wink: :twisted:(...) W pewnym dojo na poludniu Polski cwiczy dwudziestu paru facetow i ani jednej kobiety! I oto pewnego razu sensei przyjezdza z laseczka. No, to jest wydarzenie! Laseczka siada na laweczce obok maty, sensei jeszsze sie przebiera w szatni, chlopaki na macie sie rozgrzewaja a testosteron buzuje, bo laseczka siedzi i patrzy...
No i jedna taka para osilkow przysuwa sie coraz blizej niej i dawaj: kotegaeshi z twardym padem, iriminage oczywiscie z wymykowym padem... a ona siedzi i patrzy z zachwytem... Wiec jeszcze shihonage omote i ura... I nagle laseczka otwiera usta i powiada slodkim glosem:
"Ty mlody czlowieku wytracaj z rownowagi swego uke, bo caly czas sie kolo niego bez sensu krecisz. Shihonage robi sie na partnerze a nie na rece partnera" Oni zrobili tak No i po to sa kobiety w aikido
Napisano Ponad rok temu
A co do nikyo to ostatnio za to objechał mnie na obozie Smail...
Może nie objechał tylko bardzo ładnie wytłumaczył, że moje nikyo jest niezłe, ale na treningu powinnam dać uke możliwość zrobienia padu... :wink:
no to sie zacznie :-)
Ups...
ale przecież nie było aż tak źle...
widzisz przecież jak się ładnie do ciebie uśmiecham :wink:
Napisano Ponad rok temu
Buahahahah! Piękne Czy to może prawdziwa historia?Po co sa potrzebne kobiety w aikido... Hm... taka historyjka:
W pewnym dojo na poludniu Polski cwiczy dwudziestu paru facetow i ani jednej kobiety! I oto pewnego razu sensei przyjezdza z laseczka. No, to jest wydarzenie! Laseczka siada na laweczce obok maty, sensei jeszsze sie przebiera w szatni, chlopaki na macie sie rozgrzewaja a testosteron buzuje, bo laseczka siedzi i patrzy...
No i jedna taka para osilkow przysuwa sie coraz blizej niej i dawaj: kotegaeshi z twardym padem, iriminage oczywiscie z wymykowym padem... a ona siedyi i patrzy z zachwytem....
Wiec jeszcze shihonage omote i ura....
I nagle laseczka otwiera usta i powiada slodkim glosem:
"Ty mlody czlowieku wytracaj z rownowagi swego uke, bo caly czas sie kolo niego bez sensu krecisz. Shihonage robi sie na partnerze a nie na rece partnera" Oni zrobili tak
No i po to sa kobiety w aikido
Napisano Ponad rok temu
Ariczia, ty sie chwalisz czy skarzysz? :wink:Oj, prawdziwa, wiem, bo przy tym bylam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Laseczki otwierające usta i mówiące słodkim głosem nigdy się nie skarżą. 8) :wink:Ariczia, ty sie chwalisz czy skarzysz? :wink:Oj, prawdziwa, wiem, bo przy tym bylam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wy wiecie, jak oni wszyscy potem pieknie cwiczyli????
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szczepanisko - stare psisko ;>
- Ponad rok temu
-
optymalna ilosc zajec
- Ponad rok temu