W mordę, ty szczepan garry jest niezły 8)Najszybciej zdobędziesz go z jakimś 5tym danem w jakiejś przytulnej kanciapce
kobiety w Aikido
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaaaa...doswiadczony zawodnik...z niejednej przytulnej kanciapki chleb jadalW mordę, ty szczepan garry jest niezły 8)
Ale teraz ma przechlapane u Pasqudy 8) , chyba krew sie poleje przy najblizszym pobycie Pasqudy w Stolycy...Mam nadzieje, ze MrSmail mi przysle video z tego wydarzenia
Napisano Ponad rok temu
takie insynuacje zawsze wychodza od facetow,a widzac jak wielu z nich patrzy z miloscia na swych mistrzow ,zal mi ich,bo nie slyszalam zeby jacys wiekszi mistrzowie byli gejamiW mordę, ty szczepan garry jest niezły 8)Najszybciej zdobędziesz go z jakimś 5tym danem w jakiejś przytulnej kanciapce
Napisano Ponad rok temu
taaaaa...doswiadczony zawodnik...z niejednej przytulnej kanciapki chleb jadalW mordę, ty szczepan garry jest niezły 8)
Ale teraz ma przechlapane u Pasqudy 8) , chyba krew sie poleje przy najblizszym pobycie Pasqudy w Stolycy...Mam nadzieje, ze MrSmail mi przysle video z tego wydarzenia
:roll: :wink: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
bo nie slyszalam zeby jacys wiekszi mistrzowie byli gejami
a ja slyszalem.. znam paru.. i co ? i jajco :-))
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie ze serio. Znam pare dziewczyn(czy tam kobiet jak chcecie) - cwiczenie z nimi to nie zadne zarty. Maja naturalna miekkosc ruchu, psychicznie duzo latwiej lapia duchowa strone aikido, a co najwazniejsze, prawie od poczatku potrafia ja realizowac. Facet musi 10-15 lat oduczac sie pewnych reakcji, dziewczyny maja to za darmo.
eee tam
sciema jakas Szczepan
ile znasz takich dziewczyno/kobiet? 2? i to ma zaraz znaczyc ze kobiety lepiej sie potrafia w aiki znalezc??? cos nie tak
ja za to znam na peczki facetow ktorzy sa rewelacyjni na macie a z kobiet znam tylko jedna - ale ona ma 5 dana i jest uchi-dechi u Takeno od N lat , a wymiata jak malo kto, no ale to jest sztuk 1!
Napisano Ponad rok temu
Widze Garry,ze zazdroscisz ewentualnych kanciapkowych kontaktow kobiet z mistrzami plci meskiej.
No coz ,rozejrzyj sie moze wsrod nich znajdziesz wielbiciela twych meskich wdziekow :twisted: i moze bedziesz mial szczescie i bedzie to kobieta,bedziesz mily i tez dostaniesz jakiegos dana :wink: 8)
A mnie to po co ten dan, moja droga Pani. I tak już mnie koledzy na treningach biją dość mocno
Pozatym to co wczesniej powiedziałem to żaden szowinizm, tylko szczera prawda. Zapytaj sie np. Szczepana ile kobitek z przynajmniej pierwszym danem ma w jego dojo Pan Chmurka. A jak wiadomo żabojady to strasznie na baby łase.
A fioda to niech mnie nie podpuszcza, tylko niech sie wypyta jak Aga u Juźwika na shodana zdawała ;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale dla facetow wycwiczyc empatie, wyczucie wewnetrzne techniki, czy bezwzgledna lagodnosc – to nie taka latwa sprawa...i zajmuje dluuuuuuuuugie lata...
No i zdecydowanie trudniej im przytyć
Napisano Ponad rok temu
No jakie się to mocne zrobiło fioda na mnie pisze 8OA fioda to niech mnie nie podpuszcza, tylko niech sie wypyta jak Aga u Juźwika na shodana zdawała ;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty ale o prawdzie wiemy tylko my, ty i ja, więc cicho sza, bo jak szczepan się dowie to dopiero się jatka zrobi, wiesz jakie to szczepanisko jest
Napisano Ponad rok temu
poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako znany wazeliniarz wobec Szczepana (mam pewnie z tego jakieś tajemnicze profity) popieram tę ideę .No to juz skoro jestesmy przy temacie, ze tak powiem w przedswiatecznym nastroju, to chetnie bym zobaczyl w Polish Yudansha jakies specjalne wyroznienie dla w/w instruktorki o pieknym ciele
To musiałoby nieżle wygladać np.
Wanda Iksińska 1 dan ( co nie chciała Niemca oops, sorry :oops:Fiodora),
Krycha Igrekowska 2 dan (co odmówiła np Łabedziowi a dała np. Jezykowi (kurde jemu większość nie odmowia, cholerny Casanowa kolei żelaznych ) itd itp.
Gorzej jak bysmy trafili na bardzo cnotliwą albo bardzo rozwiązłą - listy mogłyby sie ciągnac w nieskończoność i to wszystko w dobie szalejącego AIDS - o tempora o mores :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie trenowałem u ss w lublinie bo on tu nie prowadził.
A wogóle dajcie mi spokój, złamałem dwie nogi i mam doła.
Napisano Ponad rok temu
obie nogi 8O 8O 8O 8O Niezmiernie mi przykro Jak to sie stalo?A wogóle dajcie mi spokój, złamałem dwie nogi i mam doła.
Napisano Ponad rok temu
Przykro mi nyu....Bjj na ulicę? czyś ty zwariował? vale tudo i nóż tak!
nie trenowałem u ss w lublinie bo on tu nie prowadził.
A wogóle dajcie mi spokój, złamałem dwie nogi i mam doła.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szczepanisko - stare psisko ;>
- Ponad rok temu
-
optymalna ilosc zajec
- Ponad rok temu
-
Egzamin teoretyczny ?
- Ponad rok temu