[quote name="kartel"]Mam jeszcze pytanie jaka diete konkretnie miałes???ile posiłków dziennie??mógłbys rozpisac diete??
w dni nietreningowe brałes rano i wieczorem sama krete i massa z witaminamii razem??[/quote]
jesli mam być szczery, to na to nie zwracałem uwagi
jadłem wtedy kiedy byłem glodny, albo miałem czas, sam rozumiesz, studia, praca w nienormowanych godzinach, nie mogłem sobie wyodrebnic czasu ze teraz to i to, jadłem jak było to mozliwe, jak nie to byłem glodny
a potem wsuwałem wszystko naraz
[quote name="kartel"]w dni treningowe brałes krete ,dextrose i 1 tablete d-ribose razem i to wszystko 30minut przed treningiem i bezposrednio po[/quote]
tak
[quote name="kartel"]??i massa brałes 1h przed treningiem i 30 minut po?[/quote]
tak
[quote name="kartel"]a kiedy jedzenie??tzn.dieta,ile miales posiłków dziennie??i w jakich odstepach czasu od krety i gainera?chodzi mi oto czy jadłes np.tunczyka po wzięciu 30minut po treningu massa xxl???sory za takie gadanie ale nieznam sie zabardzo na tym..próbuje sie własnie czegos dowiedziec z góry dzieki [/quote]
tak jak wyzej, nie miałem normowanego jedzenia, wcinałem kiedy mogłem
niestety nie moge inaczej bo czas nie pozwala
[quote] po jednym cyklu z 70kg na klate zrobilo sie 98 [/quote]
ja brałem wczesniej krete 250kaps. i gainera 2,25kg przytyłem 2-3kg i wyciskałem 77kg teraz jade na samym ryżu i wyciskam 90kg przy tej samej wadze-70kg[/quote]
kreta w tabsach to lipa, tzn tak gdzies tu przeczytałem
i powtarzam
Pozdrawiam
Chodzenie po bagnach wciąga.