elo
Napisano Ponad rok temu
YO
Napisano Ponad rok temu
Pozostaje tylko dobra dieta i do tego jakiegos Gainerka no i mowisz, ze masz kase wiec mozesz jeszcze jakies bialko dokupic i zakup jeszcze Carbo i bierz po treningu. Do tego jakies witaminy. Mozesz jeszcze dokupic Kazeine jest dobra na noc bo powoli sie wchlania, ale tania niejest no ale napisales ze kase masz.
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzięki za rady i poświęcony czas
elo
[ Dodano: Sro Sie 04, 2004 8:50 pm ]
A co powiecie na dorzucenie czegoś na ścięgna itp. np.Trec Nutrition Glucosamine + MSM 90 kapsułek. Lub dorzucić to po miesiącu czy dwóch intensywnych ćwiczeń. Jeszcze przydałoby się coś na rozstępy bo pewnie szybko powrócę do normalnej wagii, a nie wiem czy organizm nadązy. Jak macie coś w zanadrzu to powiedzcie. To chyba wszystko co chcę wiedzieć. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
na stawy chyba chciales powiedziec ;>czegoś na ścięgna itp. np.Trec Nutrition Glucosamine + MSM 90 kapsułek
jak nie bedziesz cwiczyl na sile to nie ma sensu - stawy wytrzymaja (chyba ze masz jakies problemy, np. z lokciami rto bierz )
na rozstepy profilaktycznie troszku pomaga glukozamina... wiec tak czy tak mozesz w nia zainwestowac
polecam CI:
mass xxl
olej mct
zma
tauryna
carbo
cla (bedziesz potrzebowal kilka opakowan)
wpi/bcaa/amino whey system
jak chcesz dodatkowo wydawac kase zeby nie "przecpac" ;-) to zakup kazeine, glutagenix
oczywiscie witaminy i bedzie lux
rozpisalem Ci to na jakis czas, nie bioerz wszystkiego na poczatku bo po powrocie bez stazu to ch** Ci to da...
porzadna dieta + gainer + tauryna + carbo + witaminkia przez pierwsze 2miechy, a potem to juz siem rozkrecisz
[ Dodano: Sro Sie 04, 2004 7:15 pm ]
wszystko masz w naszym sklepie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - wiec zyczymi milych zakupow %-)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A co powiecie o kozieradce?? bo czytałem że avanger zachwala, jak macie jeszcze jakieś specywiki to dawajcie
albo o Trec Nutrition Extreme Men's
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozliwekozieradk tylko na apetyt, bo z wplywem na tescia Ava przesadza
co do kozieradki i wplywu na tescia to nie powiesz ze ten mix na "luskiewniku" nie jest dobry :PPP
co do zachwalania to ja radze sprobowac tania jest , a moze na Ciebie ladnie bedzie dzialac
[ Dodano: Pią Sie 06, 2004 6:29 pm ]
acha a co do zdania wielu osob na temat kozieradki to czesto brak efektow jest spowodowany zlym dawkowaniem/sposobem przyzadzania itp.
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
wklej tu ten zestaw musze go oblukac
Napisano Ponad rok temu
"Rp. Mieszanka anaboliczna i psychotoniczna “Doping kkg”
Nasienie kozieradki – 3 cz.
Nasienie wiesiołka – 1 cz.
Korzeń mniszka – 1 cz.
Kwiat arniki – 1 cz.
Plecha morszczynu lub listownicy – 1 cz.
Owoc keli (aminka) – 3 cz.
Ziele nostrzyka – 1 cz.
Składniki zmieszać.
1 łyżkę mieszanki zalać 1 szkl. wody, zagotować, odstawić na 30 minut; przecedzić. Pić 2 razy dz. po 200 ml.
Mieszanka zatrzymuje azot w organizmie, zwiększa stężenie białek w tkankach, nasila procesy anaboliczne (syntezy), usprawnia krążenie, reguluje gospodarkę tłuszczową, zwiększa liczbę erytrocytów i hemoglobiny we krwi, pobudza oddychanie komórkowe, przyśpiesza procesy kompensacyjne i regeneracyjne ustroju, zwiększa przyrost tkanki mięśniowej i łącznej, uszczelnia naczynia krwionośne, poprawia krążenie mózgowe i obwodowe, zapobiega miażdżycy i zakrzepom. Zwiększa wydolność fizyczną i umysłową. Działanie po kilku miesiącach zażywania. ( %-))) )
Wskazania: osłabienie, wyczerpująca praca fizyczna i umysłowa, kłopoty z zapamiętywaniem i nauką, zaburzenia krążenia obwodowego, zawroty głowy, szum w uszach, zaciemnienia w oczach po schylaniu się, intensywny trening, uprawianie kulturystyki, słaby rozwój mięśni (+ odpowiednie ćwiczenia), zaburzenia oddychania, zaburzenia krążenia wieńcowego, miażdżyca, zaburzenia gospodarki lipidowej i białkowej, niedokrwistość, choroby włosów i skóry.
Uwaga ! Mieszanka silna w działaniu. Równocześnie należy stosować preparat mineralno-witaminowy Vitaral (2 draż. 2 razy dz.) oraz preparat Methiovit z aminokwasem siarkowym - metioniną i aminą – choliną – 2 tabl. 2 razy dz. Równocześnie zażywać nalewkę z miłorzębu (10 ml 2 razy dz.).
Mieszanka może wpływać na testy biochemiczne antydopingowe!"
anarq spotkales siem z tym w praktyce ?? bo teoretycznie kreatyna tez wplywa na podobno niemily zapach potu ;/ jakies badania na ten temat bylyod ludzi przyjmujacych kozieradke smierdzi
a w praktyce przynajmniej ja tego nie zauwazam, zreszta antyperspiranty rlz ;-)