Walka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z większą liczbą zawodników nie miałem okazji i mam nadzieję, że jej miec nie będę
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo jak kochani ziomale postanowli w 10 wparadowac na dyske w takiej w si na motorach z rurkami zeby s zobaczył ta rzeżnie jaką znas zrobili ci wiesniac cay połot rozebrali na nas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na dyskach to teraz niezle bywa - kiedys znajomy (brat bliskiego qmpla - starszego o 4lata; brat byl rok ode mnie starszy) rzucil sie na mnie z piesciami, ze niby to dopie*** sie do jego panienki - pomylil mnie z kims; byl troszku podchmielony :roll: - dostalem od niego 2 mmeskie liscie :? moi ludzie staneli miedzy mna a nim - wtedy oprzytomnial - a ja siem zawscieklem i podeszlem do niego zdecydowany - jeszcze raz mnie udezy bedzie wesolo (i zaczal przepraszac, bo sie skapnal - a ja mialem podobny przypadek ze 5tyg. wczesniej bo popilem i mnie ochroniarze 2 razy z dyski (innej) wynosili - wkurzalem siem tez o dziewczyne wiec szybko siem pogodzilismy).
Na tej samej dysce 3tyg. temu jakis 4 gosci przepychalo mojego dobrego qmpla - podszedlem spytalem o co chodzi... 3 poszlo na mnie -jakbyscie wtedy widzieli moja mine, troche mi glupio bylo nie myslalem ze to sie az tak skonczy :? -tylko ze jeden byl poteznie juz w stanie wskazujacym (ledwo trzymal siem na nogach), drugi tez cos wypil i tylko jeden byl w miare trzezwy wiec jako 3 ich na pewno nie mozna zaliczyc :wink: tak ze 1,75 . po pierwszym strzale jaki dostalem od tego sredniego troszku siem wkur*** - tamten najbardziej to upadl prawie bez mojej pomocy (po jednym uderzeniiu) jako drugi. Pierwszy to ten co mnie uderzyl. Najbardziej sie umeczylem z tamtym trzezwym (jakis byl nienormalny rzucal sie jak niewiadomo co...) doszlo kilka jego cew (na drugi dzien jesio mialem czerwony policzek, a w kacie wara byla ze3 razy grubsza )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
6302037
Napisano Ponad rok temu
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
W piatek szykuje mi sie ustawka i czy na silce leciec na sile czy na szybkosc ? i co mozna na pomudzenie wziasc ?? turyne czy np kawe ?
a jakie wymacie swoje sposoby ?
czekam na odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
to było przezycie taka adrenalina choc juz wole takich akcji nie miec
Napisano Ponad rok temu
pobudza jak natura chciala ;]
pozdro
Napisano Ponad rok temu