Walka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pamiętaj jak ktos leci do Ciebie to zakładasz mawashi geri e głowe i po gosciu %-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz tez sprobowac efedrynke (tussipect) + red bull - daje kopa...co do tych walk to duzo hoolsow zapodaje przed ustawka koksik i popijaja czerwonym bykiem (red bull )
ja preferuje wlasnie efedrynke. (stosowana rzadko)
PS. Jak jest ich wiecej, a Ty chcesz "przetrwac" wal w grdyke - tylko jak za mocno zaj*** to moze siem skonczyc tragicznie (wiec zz pewnym wyczuciem)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Podaj numer gg jak mozesz :-)
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
efedrynke (tussipect)?? po tym tez serce przeskakuje ? skad to bierzesZ? bym sprobowal ale nie wiem skad to wykombinowac
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
wiec nie bylem z mikołowa tylko z takiej wiochy jak Łaziska a kolesi z Miko nie nawidzewyczytalem ze Willemid byl z Mikolowa
a teraz mieszkam w Katowicach
Napisano Ponad rok temu
te cukierki ?co do tych walk to duzo hoolsow
e o co w tym chodzi bo nie rozumiem ?zakładasz mawashi geri e głowe i po gosciu
Jesli tej efedryny nie bede mial l to mozna sprobowac aspiryne i red bula ?
mosze miec wkretke niezla musze ich :boks: :cfaniak:
Czekam na odpowiedz
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
napisalem Ci, ze efedryna jest w tussipeccie - idziesz do apteki mowiszJesli tej efedryny nie bede mial l to mozna sprobowac aspiryne i red bula ?
"Tussipect poprosze" i juz masz... ja polecam w buteleczce i walnac jak przed ustawka to i cala na raz mozna %-)))
cena jest niewielka (ok. 5zl)
aspiryna + red bull - to dziala jak vodka (alkohol i Cie bardziej rozlozy niz pobudzi...) - to siem bierze jak nie masz co pic a Ci siem kce anarek pewnie wie o czym mowie bo cos mi siem kojarzy, ze jak nam siem jak do anglii jechalismy skonczyl alkohol to podobna jakas mieszanke robilismy i byla jaaazda... %-))) :mrgreen:
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
pozdr
6302037
Napisano Ponad rok temu
6302037
Napisano Ponad rok temu
z tym spaniem to siem zgadzam, ale zeby susylo na drogi dzien to nie zauwazylem...tylko jak już chcesz iść spać to czasem się nie da zasnąć, a na drugi dzień obowiązkowo 1,5 l mineraśki do szkoły bo bez tego chyba bym zdechł z pragneinia.
PS. efka dziala podobnie do fety bo to jest jej pochodna
Napisano Ponad rok temu
kurde wlasnie na sobote musze sobie zalatwkic 60mg efki hcl :DDDDD
bo po 1 tabsie thermy nic szczegolnego sie nie dzieje, zadnego nadmiernego pobudzenia, pikania w serduchu itp. - choc imprezka w sobote byla fajna ;]
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
6302037
Napisano Ponad rok temu
avanger czy na moja wage 76kg moge wywalic cala butle ?
Czy nie zalicze jakiegos zgona po tym ?
Ile wypijales tego jak to stosowales?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
na wage 76kg to wydaje siem, ze mozesz, ale ze kazdy org. inaczej reaguje.... proponuje zrobic pokaz przedpremiarowyavanger czy na moja wage 76kg moge wywalic cala butle ?
Czy nie zalicze jakiegos zgona po tym ?
wypij 0,5buteleczki i zobacz co bedzie (czy bedziesz mogl wypic cala... - no bo prze ustawka to trzeba troszku wiecej )
Niektorych ludzi po tym troszku mdli czy cos takiego - mnie nie.
ja najcz. stos. 0,5but. choc zdarzalo mi siem i pic po calych (np. na impre)Ile wypijales tego jak to stosowales?
ale cale to juz po pewnym czasie - nie wiem jak bedzie jak walniesz tak z "marszu" cala.
kiedys jak bylem wqrwiony i wypilem cala to o maly wlos nie zalozyli mi sprawy... %-))) (bylo 4gosci na Nas 2 - zalowali potem... oj zalowali :mrgreen: )