Skocz do zawartości

Zdjęcie

walka dwoch gangsterow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

budo_gooofy
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: walka dwoch gangsterow
Nie czytałem wszystkiego... Ale uważam że ten filmik jest przejebany , nie powinno być takich rzeczy , kurcze filmik trzymał w napięciu , myślałem że gruby kark złamał dla ziomka , ten jeszcze zaczął sapać tak , straszne to było , nie popieram tego cholerstwa !!!
  • 0

budo_kontur17
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 864 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A gdzie się podział Stranger jak już temat odgrzebany.
Tęskno mi za nim :(
  • 0

budo_grzebyk90
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 370 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

A mnie się wydaje ,że to było naprawdę. Ten gość w czapce naprawdę przegiął. Założę się ,że ten wytatuowany nie spodziewał się czegoś takiego. Można powiedzieć ,że Czapeczka wygrał już w momencie gdy Tatuaż upadł na glebę. Po takich kilku strzałach z całej siły w okolice twarzy już się odechciewa bić. Czapeczka pokazał jakim jest skończonym kretynem. Być może później ,gdy obejrzał nagranie zrozumiał ,że mógł zafundować gościu wózek lub trumnę.
  • 0

budo_elcosta
  • Użytkownik
  • Pip
  • 36 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeżeli mowa już o głupich walkach... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
obejżyjcie do końca i zobaczcie jego oko.

a te walki?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

zajebiste waleczki. Chlopaki sie bawia w ustawki. Jak dla mnie rewelka. Pelen underground.
Mysle,ze z ulica to nie ma nic wspolnego. Sa sekundanci i reguly. Hajsik tez pewnie płynie.
  • 0

budo_isengrim
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 246 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Proponuję obejrzeć to jeszcze raz.
Dokładnie.
Po czym zadać sobie pytanie: Co się dzieje, kiedy przy takiej różnicy masy wchodzą czyste strzały i "double knee drop" na głowę i szyję?

Jeżeli znaleźliście już odpowiedź na to pytanie, popatrzcie jak ma się do niej stan "przegranego" po walce, kiedy już zakończył swe teatralne charczenie...

Więcej obiektywizmu panowie :wink:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024