wiadomo
 wiadomo  Mój problem to krótki biceps jak go wydłuzyc? i cwiczenia na powiekszenie klatki piersiowej mam juz srednio zbudowana ale chciałem ja rozciagnac?
 Mój problem to krótki biceps jak go wydłuzyc? i cwiczenia na powiekszenie klatki piersiowej mam juz srednio zbudowana ale chciałem ja rozciagnac?

Napisano Ponad rok temu
 wiadomo
 wiadomo  Mój problem to krótki biceps jak go wydłuzyc? i cwiczenia na powiekszenie klatki piersiowej mam juz srednio zbudowana ale chciałem ja rozciagnac?
 Mój problem to krótki biceps jak go wydłuzyc? i cwiczenia na powiekszenie klatki piersiowej mam juz srednio zbudowana ale chciałem ja rozciagnac?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Moze i za wszesnie na suplemety ale ja niechce byc ogromniasty
 Moze i za wszesnie na suplemety ale ja niechce byc ogromniasty   tylko średnio zbudowany powiem tak nie za duzo nie za mało
 tylko średnio zbudowany powiem tak nie za duzo nie za mało  Wiec jak wezme teraz suplemety to jak puzniej mi stanie to nic sie nie stanie
 Wiec jak wezme teraz suplemety to jak puzniej mi stanie to nic sie nie stanie  (ale zjebane zdanie
(ale zjebane zdanie  czy przy braniu kreatyny i HMB trzeba dużo pic H2O??
  czy przy braniu kreatyny i HMB trzeba dużo pic H2O??  

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| POZNAŃ - możliwość wynajmu sali na godziny. | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Szkoła policyjna w Szczytnie | COMBAT | 
 |   
 | ||
| Pranie ochraniaczy na golenie | CROSS-BUDO | 
 |   
 | ||
| Alliance BJJ Poznań | BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO | 
 |   
 | ||
| Czy cos urosne ?Skierowane Do Pewnego Forumowicza ;p | Dieta |