jak sie mocno zbudować i żeby poszło dużo w sile ???
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_mateusz_*
Napisano Ponad rok temu
Mam jeszcze jedno pytanko bo mój kumpel który już pakuje od roku i już zarąbiście wygląda powiedział mi żebym se kupił TRIBUSTEROL firmy OLIMP bo to więcej daje niż kreatyna ????? Jest to prawda ???
A co ty byś mi poleał ?????
Napisano Ponad rok temu
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w dni treningowe 5 g rano i 5 g po treningu
w dni nietreningowe 5 g rano i 5 g po południu
kreatynę sie bierze na pusty zołądek i po jej wzięciu nalezy odczekac 0,5h by suplement się wchłoną
do tego kup carbo i mozesz białko albo antykatabolik
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
moge przeznaczyć na to na miesiąc 100 zł a tak wogóle starczy to na miesiąc ????
Napisano Ponad rok temu
100 ZL POWINNO STARCZYĆ
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
to wg. ciebie kiedy powinnem ją brać ??????
mi mówili żebym ją od razu kupił !!!!
ja chcę kupić kreatynę Olimpu 1000 podobno jest dobra ???????
z fazą nasycenia starczy ona na miech ???????
Napisano Ponad rok temu
wg mnie kreatynę brać po około 1,5-2 latach po rozpoczęciu treningów(pierwszy cykl)
widocznie ten kto Ci mówił żeby ją kupić nie zna się na kulturystyce, ja bym Ci radził go nie słuchać skoro doradza osobie która dopiero niedawno zaczęla ćwiczyć kreatynę
Lepsza jest creapure monohydrante,
nie bierze się z fazą nasycania gdzyż badania wykazały, że większość kreatyny zamiast wchłaniać się do mięśni jest usuwana przez organizm(komórki mięśniowe są już nią wysycone) - czyli lepiej brać bez nasycania albo stale
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
Bo nie wiem co kupić (co będzie lepsze) OLIMP KREATYNA 1000 + SCITEC HMB ULTRA 180g czy OLIMP KREATYNA 1000 + OLIMP TAURYNE ?
Który zestaw jest lepszy i bardziej wpływa na znaczny przyrost masy mięśniowej i znaczne zwiększenie siły ????????????????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bez powodu sklep znajduje sie pod adresem kreatyna.pl :-D
Co do kreatyny,
Polecam dowolna Creapure w proszku. Proszek wychodzi najtaniej.
250g przy odpoiwednim dawkowniu wystarczy na jeden dwa cykle.
Dzienna dawka 5g w zupleności wystarczy
Z zastosowaniem kreatyny lepiej poczekac minimum 6 miesiecy,
wcześniej nie ma sensu.
Początkującym kulturystom polecam odzywki-węglowodanowow białkowe oraz białkowe. Podstawa.
Jeśli masz 100zł miesięcznie do przeznaczenie, to warto zastanowić się nad 1,5kg opakowaniem odżywki białkowej. Wystarczy Ci na miesiąc.
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
a jak bym chciał ją jeść to mam jeść z fazą nasycenia czy nie bo sie w tym nie orientuje ???????????
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej brać bez fazy nasycanie, gdyż po kilku dniach(w przypadku fazy nasycania) komórki nie przyjmują już kreatyny do mięśni, bo one są nią wysycone, w przypadku przyjmowania kreatyny bez fazy nasycania będzie długi i równomierny przyrost
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
a czy jak bede jadł samą kreatynke bez dodatkowych suplemuntów to to też chyba powinno coś dać ????????????????????????????????????????
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowe suplementy zwiększają i maksymalizują efekty suplementacji kreatyny(według mnie pasowałoby coś kupic)
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
to więc jak byś mi radził zarzywać tą kreatynke ile razy dziennie i wogóle żeby te 200 tabl starczyło mi na miecha albo na 3tyg. (nie wiem ile się to bierze) a potem zrobić 2 tyb. przerwy ?
co byś mi proponował dokupić tak do 50 zl i co na 100% można dostać lub zamówić w aptece a nie w internecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Polecam kreatyne w proszku lub kapsulkach.
Guest_mate_*
Napisano Ponad rok temu
to więc jak byś mi radził zarzywać tą kreatynke ile razy dziennie i wogóle żeby te 200 tabl starczyło mi na miecha albo na 3tyg. (nie wiem ile się to bierze) a potem zrobić 2 tyb. przerwy ?
co byś mi proponował dokupić tak do 50 zl i co na 100% można dostać lub zamówić w aptece a nie w internecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!