Nie ma takiej potrzeby od razu pakować w siebie jedzenie po treningu.. No chyba, że serio odczuwasz głód to jesz.. Ewentualnie jak już to BCAA po treningu wypić i ok
Pojedyncze pytania DIETA
Napisano Ponad rok temu
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Witam, ja mam pytanie o brzuch - niestety mam wrażenie, że każda dodatkowe kcal idą mi w brzuch. Z czego to wynika? Zaznaczę, że jestem kobietą, 36 lat.
Napisano Ponad rok temu
Witam, ja mam pytanie o brzuch - niestety mam wrażenie, że każda dodatkowe kcal idą mi w brzuch. Z czego to wynika? Zaznaczę, że jestem kobietą, 36 lat.
trudno odpowiedzieć na to pytanie nie znając żadnych szczegółów.. jakieś choroby/nietolerancje/alergie?
Jak wygląda Twoja dieta? Trenujesz?
Napisano Ponad rok temu
Skaza białkowa w dzieciństwie, teraz szczerze mówiąc nie wiem. Tak, robię trening siłowy 3x w tyg. ale raczej rekreacyjnie (chociaż chciałabym, żeby ten mój trening wyglądał lepiej, dlatego jestem tutaj).
Napisano Ponad rok temu
Skaza białkowa w dzieciństwie, teraz szczerze mówiąc nie wiem. Tak, robię trening siłowy 3x w tyg. ale raczej rekreacyjnie (chociaż chciałabym, żeby ten mój trening wyglądał lepiej, dlatego jestem tutaj).
Jak dla mnie dalej zbyt mało informacji o stanie zdrowia..
Podaj coś więcej, np. wiek, wzrost, kiedy ostatnio były robione jakiekolwiek badania.. jak wygląda Twoja dieta i trening.
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich forumowiczów mam taki drobny dylemat i liczę na waszą pomoc popartą latami doświadczeń Potrzebuje informacji czy odżywka węglowodanowa może zastąpić braki w takich składnikach jak ryż lub płatki owsiane? Po rozpisaniu diety pojawił się taki problem, że nie jestem w stanie więcej do siebie wepchnąć ryżu (wyszło ponad woreczek a w ziemniakach to około 0,5kg chyba tylko święta inkwizycja by mnie przekonała do takich ilości jedzenia). Czy zastąpienie go odżywką węglowodanowa będzie miało podobny rezultat co spożycie większej ilości ryżu? Jeszcze takie szybkie 2 pytanie czy polecacie ryż paraboliczny? Ma stosunkowo najwięcej węglowodanów na 100g.
Napisano Ponad rok temu
A z białkiem jak jest?
Napisano Ponad rok temu
Węglowodanów zabraknie jakieś 30g na dobę więc dobiję je odżywką. Dziękuję za rozwianie wątpliwości. Białko i tłuszcz bez problemu wyjdzie z diety. Akurat nie potrzeba jeść jakiś horrendalnych ilości mięsa i nabiału żeby wyjść z białkiem w okolicach 1,8-2 g/kg ciała. Węglowodany mnie akurat przerosły trochę. Postaram się upchnąć to w sobie jak nie to trochę więcej tej odżywki pójdzie w ostateczności.
Napisano Ponad rok temu
Węglowodanowej..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz normalnie pić mleko?
Napisano Ponad rok temu
Które zawiera ponad 35g białka i ok 50g weglowodanow..
I dodawać np do Snake lub owsianki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hej,
szukacie dobrego suplementu w formie shake?
Polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
For You
Inspiracja do zmian!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wybierz dietę Sport od "Pan Dieta" , 2500 kcal z 6 posiłków albo 3000kcal z 7 posiłków. I po problemie z liczeniem białek itd. Jeśli ktoś nie ma do tego głowy ani czasu na gotowanie to dobra opcja.
Jeśli szukasz w Wwie to samo masz z Dieta To Podstawa.
Napisano Ponad rok temu
Jak mam jeść warzywa i owoce i czego unikać?
Mam problem z jelitami zdiagnozowane mam przewlekle zapalenie jelita grubego, również genetycznie nie trawie laktozy. ( to mam zbadane)
Chciałabym jednak zredukować wagę. Z diety wyeliminowałam całkowicie chleb, gluten przetwory mleczne.
Zauważyłam, że przy zwiększonej ilości błonnika niestety pojawia się krew przy wypróżnianiu. Ogólnie czuje się dobrze, mam siłę ćwiczyć, nie jestem ospała, skóra się poprawiła, zleciał cellulit wyniki krwi w normie.