Witam. Jako ,że bardzo dużo śniegu uniemożliwia mi bieganie, a w domu nie mam sprzętu do aerobów. Chce się dowiedzieć czy skakanka jest dobra na redukcje. Jak ćwiczyć? Czy wgl warto? Narazie zetknąłem się z ludźmi którzy bardzo polecają i z takimi którzy już na starcie odradzają.

Skakanka.
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem mozesz skakac mozesz skakac
ja ma myay-thai skakalem takimi 3 systemami:
1.luzne skakanie (na palcach) ok 30 min bez przerwy
2.skakanie 'koolana wysoko" ( tak jakbys biegl) 3min skakania 1min przerwy i tak z 9 rund
3.skakanie kolana wysoko 10s na maxymalnej predkosci i 50s przerwy i tak tez ok 9 rund
mozesz sprobowac jednego dnia tak ,drugiego tak a trzeciego tak ;p
Użytkownik cynek89 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak nie dam rady  Ktos na tym forum polecił mi skakanie seriami 20-40 po 1 min. Co o tym myslisz? i 30 sec przerwy
  Ktos na tym forum polecił mi skakanie seriami 20-40 po 1 min. Co o tym myslisz? i 30 sec przerwy
Napisano Ponad rok temu
a czemu nie dasz rady tak jak napisalem ?
Napisano Ponad rok temu
Moja wydolnosc mi na to nie pozwoli ;p po 5 minutach padne. Dlatego serie byłyby dla mnie wydaje mi sie lepsze.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co myslicie o tym?
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Skakanka z obciążnikami | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Skakanka - Praca Nog - Co Zamiast ??? | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| skakanka vs. tłuszczczy skakanka spala tłuszcz? | Fitness i Aerobik | 
 |   
 | ||
| Skakanka | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Skakanka | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Masa 3 miesiące i wątpliwości :O Masa 3 miesiące i wątpliwości :O- Ponad rok temu 
- 
			 Łączenie wielu partii na jednym treningu Łączenie wielu partii na jednym treningu- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na mase do poprawki Trening na mase do poprawki- Ponad rok temu 
- 
			 BARDZO początkujący 26 latek BARDZO początkujący 26 latek- Ponad rok temu 
- 
			 Trening początkujący proszę o pomoc Trening początkujący proszę o pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 Subiektywna opinia Subiektywna opinia- Ponad rok temu 
- 
			 Czy można ćwiczyć 6 razy w tygodniu te same partie mięśni? Czy można ćwiczyć 6 razy w tygodniu te same partie mięśni?- Ponad rok temu 
- 
			 łączenie parti :) łączenie parti :)- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc w ( 3 dniowy trening na masę dla początkujących ) Pomoc w ( 3 dniowy trening na masę dla początkujących )- Ponad rok temu 
- 
			 Plan do sprawdzenia , kalistenika + siłownia+mma Plan do sprawdzenia , kalistenika + siłownia+mma- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu