Skakanka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobre buty do biegania i skakanka na jakiej chcesz powiezchni
na boso to lepiej na macie lub ringu
osobiscie skacze sobie w butach do boksu na takiej niby miekkiej powiezchni albo na ringu
jak skacze na macie to raczej boso
zmiany i tym inne zeczy zapewne poprawia ci koordynacje ale weglug mnie to jest to po prostu urozmaicenie
jak sobie pomysle ze mialbym dlaej skakac tylko w jeden sposo to chyba bym odwiesil skakanke
wazne jest jedno
skacz na palcach i piety wysoko
skacze juz 8 lat
Napisano Ponad rok temu
Jeśli skakanka - to tylko w seriach, dłuższe skakanie uciążliwe, poza tym słyszałam, że nie powinno się skakać w miejscu, ale ciągle podczas skakania się poruszać.
DLACZEGO 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a skakanka moim zdaniem nieźle działa na rozwój pracy nóg,równowagi, i na redukcje tłuszczyku
pozdrawiam skaczących
Napisano Ponad rok temu
Ty musisz o wszystko pytac? Jak bedziesz mial bzykac dziewczyne to tez najpierw wejdziesz na forum zapytac jak gume zakladac i ktory otwor wybrac? Naucz sie myslec samodzielnie to nie boli az tak bardzo.czyli guma?
Co do skorzanych skakanek: trener Muay Thai ktory w Szczecinie prowadzi sklep ze sprzetem twierdzi ze skakanki ze skory to gówno i nigdy takich nie zamawia. Dlatego kupilem u niego skakanke ze stalowej linki i jestem z niej bardzo zadowolony, choc szczerze mowiac w klubie skacze na skorzanej i wielkiej roznicy nie widze.
Napisano Ponad rok temu
osobiście preferuję ciężką, skórzaną skakankę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty musisz o wszystko pytac? Jak bedziesz mial bzykac dziewczyne to tez najpierw wejdziesz na forum zapytac jak gume zakladac i ktory otwor wybrac? Naucz sie myslec samodzielnie to nie boli az tak bardzo.
W temacie: zacząłem trochę skakać po treningach, na macie (żeby sobie nic w kostkach nie zepsuć). Skaczę przez... pas od gi. Na bosaka, oczywiście. Pięknie się sprawdza, jak na razie.
Napisano Ponad rok temu
a w jakim tempie skaczesz przez ten pas?
10 skoków na minutę?
na skakance to trzeba zapierdalać a przez pas się nie da tego robić.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba to uprawiać dowolny sport zgodznie z własnymi możliwościami.na skakance to trzeba zapierdalać a przez pas się nie da tego robić.
Da się skakać przez pas duuużo szybciej, niż sugerujesz. Spróbuj.
Pewnie, po nabraniu pewnych umiejętności skakanka będzie lepsza i szybsza. Ale nie od razu. W chwili obecnej nie widzę u siebie żadnej różnicy między skakanką a pasem - poskakawszy sobie na jednym i na drugim.
Napisano Ponad rok temu
skacze w krotkich seriach zeby nie zapsuc kolan
na razie nie mam alternatywy ale wiem ze musze cos wymyslec bo skakanie na twardej nawierzchni to samobojstwo
acha odnosnie skakanki swoja sam sobie zrobilem z takiej gumy do uszczelniania plyt podlogowych i dwoch duzych rolek na nici
skakanka jest lekka ale piekielnie szybka no i zdecydowanie nie wybacza bledow :twisted:
na poczatku przygody z ta guma wygladalem jakbym byl zwolennkiem BDSM :wink:
ale szybko sie nauczylem i teraz nie zamienilbym jej na zadna inna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AW6 Czyli 6 Weidera !!!
- Ponad rok temu
-
ile białka??
- Ponad rok temu
-
Czym Wypełniać Worek?
- Ponad rok temu
-
Przyrost masy?
- Ponad rok temu
-
Co sie dzieje... :(
- Ponad rok temu
-
Dieta przed zawodami ?potrzebna czy nie ??
- Ponad rok temu
-
sprzęcik własnej konstrukcji!!
- Ponad rok temu
-
jak sie wam to podoba :)
- Ponad rok temu
-
pęknięta kość a siłownia
- Ponad rok temu
-
Skuteczne Cwiczenia Bez Drogiego Sprzetu!
- Ponad rok temu