Zestaw od BSN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BSN ma dobre produkty,bardzo smaczne,ale czy nie byłoby taniej zamówić z Polski?Przesyłka 120 zeta,ile tam jest przebitki?
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-1320g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
ceny sa niemalze identyczne jak w Polsce. Jedyny problem to przesylka z wielkiej brytanii (zalezy od wagi ale w granicach 10-20 funtow). A co sadzicie o NOZ? jaki gainer byscie polecili? Jest jakas roznica kiedy bierze sie caly zestaw od jednego producenta? (oprocz ceny, bo ta jest sporo nizsza w przypadku zakupu calego zestawu).BSN ma dobre produkty,bardzo smaczne,ale czy nie byłoby taniej zamówić z Polski?Przesyłka 120 zeta,ile tam jest przebitki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Greena bym raczej nie polecał jakoś nie za specjalnie działał na mnie.NOZ dobry stack,ale bez rewelacji.Równei dobrze można dac Green Magnitude lub Storma.Beka,wysyłka prawie tyle co z Polski
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chce uzyskac mase ale przy jednoczesnym robieniu rzezby. Zawsze mialem tendencje do chudniecia niz do tycia ale nie chce zmasowac sie jak najbardziej moge i oblac tluszczem. Zastanawiam sie tylko czy polaczenie L-Glutaminy (anty katabolik?) + BCAA (drugi po glutaminie wazny aminokwas) i Odzywki wysokobialkowej ma sens. Wiadomo ze aminokwasy to bialko, wiem ze L-glutamina + BCAA jest dobre na rzezbe i wiem ze L-Glutamina + bialko jest dobre na bialko ale zastanawia mnie czy ma jakis sens polaczenie tych trzech srodkow?BCAA+Glutamina(jak jest kasa to zamiast BCAA Leucyna) najlepiej sprawdza się przy robieniu jakości(wycinka).Na mase najlepsz ejest :kreatyna,witaminy,gainer/białko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
to wystarczy sama leucyna bez tej reszty.Jezeli już szeregujemy to najwazniejszy aminokwas to właśnei Leucyna,dlatego go celowo chce zwiększyć(bez odpowiedniej podaży leucyny nawet koksy nie działają,gdyż to ona warunkuje przemiany anaboliczne i ich zapoczątkowanie)drugi to glutaminy i za nimi cała reszta.Z Leucyny powstaje też HMB.Tak an marginesie nie zalezy mi na izolaucynie i walinie,tylko na Leucynie i kupowanie BCAA żeby zwiększyć podaż tego aminokwasu jest nie ekonomiczne