Witam dostałem odżywkę AMINOSTAR SWEET WHEY BIAŁKO SERWETKOWE w 100g ma 17g białka, 68,7 węglowodanów i 1.3g tłuszczów. Chciałbym przytyć i mam pytanie czy jak bym kupił białko 80 procentowe to czy bym przytył? czy lepiej kupić Gainera?

Odżywki: białko + węglowodany
Napisano Ponad rok temu

www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
a jak bym kupic bialko to poszlo by mi bardziej w miesnie? 
Napisano Ponad rok temu
Najpierw zadbaj o jedzenie a potem dodawaj suplementy

www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Witam dostałem odżywkę AMINOSTAR SWEET WHEY BIAŁKO SERWETKOWE w 100g ma 17g białka, 68,7 węglowodanów i 1.3g tłuszczów. Chciałbym przytyć i mam pytanie czy jak bym kupił białko 80 procentowe to czy bym przytył? czy lepiej kupić Gainera?
To co już masz to gainer wiec nic nie kupuj tylko zainwestuj w dietę i waga ruszy
kolega nawet nie dostał gainiera.. będzie miał masę ale w kiblu.. lepiej dopracuj dietę - zdrowiej i pewniej
Pozdrawiam
m7k
Napisano Ponad rok temu
sweet wey to suszona serwaka = najgorszej kategorii cukier prosty = sraka i bóle brzucha ..... zmarnowałeś kase :E
Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
Ale 80% ludzi tego cukru nie toleruje.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Zdrowe odżywianie. Dieta bogata w białko | Diety | 
 |   
 | ||
| JAKIE ODZYWKI DO CYKLU NA PROHORMONACH | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| BIAŁKO | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| czy białko WPI jest dobre do metanabolu | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Odżywki w sportach walki | Inne sporty | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Co zakupić po 2 miesięcznej przerwie Co zakupić po 2 miesięcznej przerwie- Ponad rok temu 
- 
			 Białko + Jabłczan Białko + Jabłczan- Ponad rok temu 
- 
			 jaką kreatyne dobrać na początek? jaką kreatyne dobrać na początek?- Ponad rok temu 
- 
			 PROBOLAN50 PROBOLAN50Maly Koksik - Ponad rok temu 
- 
			 Masa - pomocy :D Masa - pomocy :D- Ponad rok temu 
- 
			 Czy warto inwestować w boostery HGH ? Czy warto inwestować w boostery HGH ?- Ponad rok temu 
- 
			 MusclePharm Combat Powder vs Gold Standard 100% Whey? MusclePharm Combat Powder vs Gold Standard 100% Whey?- Ponad rok temu 
- 
			 czy ten zestaw odpowiedni.... czy ten zestaw odpowiedni....- Ponad rok temu 
- 
			 Do wyboru do koloru . Do wyboru do koloru .- Ponad rok temu 
- 
			 zestaw/ oraz pyt odnosnie kreatyny zestaw/ oraz pyt odnosnie kreatyny- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu