Mam 17 lat, 63 kg, 170 cm, chciałbym abyście ocenili moją dietę na masę i doradzili coś jeszcze może.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Mam 17 lat, 63 kg, 170 cm, chciałbym abyście ocenili moją dietę na masę i doradzili coś jeszcze może.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie działa.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Nie działa.
a teraz? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dieta marna. Za mało białka zwierzęcego + brak białka w 1 posiłku
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
To może doradzisz co dodać, aby ta dieta była dobra, ile białka powinno być?
Napisano Ponad rok temu
omg ile tłuszczy! wdłg mnie to powinieneś obciąć tłuszcze na rzecz białka...
Pomogłem? daj pozytywa przy moim komentarzu! Dziękuję
Napisano Ponad rok temu
wdłg mnie zrób tak: daj sobie dziennie 600g kuraka to masz wtedy dużo białka zwierzęcego: ~140g no i rozdziel sobie to na porcje... a tłuszcze obetnij i własnie zamiast tłuszczy to te białko wciskasz ale tak żeby kalorii ci zostało tyle samo... do tego białka innego rodzaju z tych twarogów czy co tam napisałeś i gites
Napisano Ponad rok temu
i nie wiem, ty to sobie obliczałeś, ale czy 3200kcal to nie za dużo? bo wiesz, nie sztuką jest przytyć 4kg w tydzień powinieneś tak około 0,5-1kg na tydzień tyć... więc jak będziesz szybciej tyć to sobie obetnij kalorie bo tylko się fatem zalejesz...
Napisano Ponad rok temu
Chłopie masz w diecie 69g białka zwierzęcego i ty na tym chcesz mięśnie budować ? bez jaj to o połowe za mało.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
dodałem więcej kurczaka, może doradzicie coś odnośnie białek zwierzęcych co dobre, a zawiera dużo białka? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ok dzięki za rady. Poprawione, trochę dużo białka, ale produkty takie jak makaron, ryż i inne mi go dodają, to nie wiem czy tyle może być. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
japitole wdłg mnie ciągle za mało kurczaka dajesz!
Napisano Ponad rok temu
jedz dziennie z 500-600g kurczaka i będzie git wdłg mnie to powinna być podstawa... a potem resztą sobie dokładasz... no i pytanko do ciebie i prosze żebyś odpowiedział: czy to nie za dużo? bo 3200kcal to dziwne... taki jeden koleś na yt jest ekto i ma naprawdę szybki metabolizm i już dużo przybrał na masie (bardzo umięśniony) i on ma 3500kcal... a ty 3200 a dopiero zaczynasz... na tyle kg i wzrostu... no i jak jesteś ekto to nie dawaj w treningach aerobów... bo to jak dobijanie samego siebie (jeżeli na mase) bo wiesz... nie sztuka jest przytyć 4kg na tydzień i się zalać tłuszczem
Napisano Ponad rok temu
ja nie jestem w stanie jeść ąż tyle kurczaka chyba ;D Wolę już zjeść 200g twarogu niż same kurczaki jeść xd Co do kalorii to myślę, że to odpowiednia ilość, przez jakiś miesiąc stosowałem tą starą dietę, co była w pierwszym moim poście, a tam było 3200 kcal i w miesiąc przytyłem z 1,5 kg więc myślę, że jest ok, ale jak będę za szybko tyć to oczywiście zmniejszę kalorie
Napisano Ponad rok temu
no ale lepiej mieć jak najwiecej białka zwierzęcego... na czym ty chcesz mięśnie budować?
Napisano Ponad rok temu
no ale bez przesady żeby aż tyle jeść, twaróg tego nie zastąpi? xd
Napisano Ponad rok temu
a no i nie wiem czy już wyżej pisałem (nie chce mi się sprawdzać ) ale wcale nie musisz jeść 6 posiłków dziennie... możesz tak jak np. Grammatik: 3 posiłki dziennie, albo ogółem ile chcesz i jak ci wygodnie liczą się tylko kalorie i makroskładniki z danego dnia... reszta się nie liczy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dieta i co brać |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Trening na masę 3 dniowy. POMOC |
Trening dla średniozaawansowanych |
|
|