Trening a zimno
Napisano Ponad rok temu
Zacznę od tego, że swoją malutką siłownię zrobiłem w piwnicy a dokładniej w "niczyjej" suszarni (mieszkam w bloku więc wiadomo ile mam miejsca).
Zastanawiam się nad przeniesieniem całego majdanu do garażu gdzie mam 4 razy więcej miejsca, nikomu nie hałasuje i robie co chce.
Fakt że w piwnicy jest zawsze stała temperatura, ćwiczę w suszarni a tam jest grzejnik więc w razie zimy jest cieplutko. Problem w tym, że nie mogę tam nic wiercić, a przydałby mi się jakiś wyciąg, drążek itp.
Dlatego myślę nad przeniesieniem się do garażu gdzie mam do tego warunki. Problem jest w tedy, gdy na polu zrobi się biało a temperatura spadnie poniżej 0 (zera). Czy ma wpływ na jakość treningu to, w co jestem ubrany i jaka jest temperatura ? W zimie będe zmuszony na ubranie bluzy dresowej i długich spodni no i ta nieszczęsna temperatura.
Podsumowując : Czy niska temperatura przyczyni się do złego ćwiczenia, do złej jakości treningu no i tym samym do braku postępów ?
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
W chłodzie lepiej sie ćwiczY , a na aefekty to nie ma wpływu ..
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
A co do tego ze będzie zimno to i tak jak ćwiczysz to sie rozgrzewasz
Napisano Ponad rok temu
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
Zacznę od tego, że swoją malutką siłownię zrobiłem w piwnicy a dokładniej w "niczyjej" suszarni (mieszkam w bloku więc wiadomo ile mam miejsca).
Zastanawiam się nad przeniesieniem całego majdanu do garażu gdzie mam 4 razy więcej miejsca, nikomu nie hałasuje i robie co chce.
Fakt że w piwnicy jest zawsze stała temperatura, ćwiczę w suszarni a tam jest grzejnik więc w razie zimy jest cieplutko. Problem w tym, że nie mogę tam nic wiercić, a przydałby mi się jakiś wyciąg, drążek itp.
Dlatego myślę nad przeniesieniem się do garażu gdzie mam do tego warunki. Problem jest w tedy, gdy na polu zrobi się biało a temperatura spadnie poniżej 0 (zera). Czy ma wpływ na jakość treningu to, w co jestem ubrany i jaka jest temperatura ? W zimie będe zmuszony na ubranie bluzy dresowej i długich spodni no i ta nieszczęsna temperatura.
Podsumowując : Czy niska temperatura przyczyni się do złego ćwiczenia, do złej jakości treningu no i tym samym do braku postępów ?
Niska temperatuta bedzie powodowala ze mięsnia szybko ostygna i trening nie bedzie efektywny . . pozatym jak temperatura bedzie przy niska bardzo łatwo o przeziebienie bo bedziesz sie grzał w takich warunkach . . jezeli nie mqsz innego wyjscia to ubierz sie cieplo i zapierdzielaj . .. ja na początku jak zaczynałem cwiczyć mialem takie samo zmatrwienia . . upór i silny harakter Cie rozgrzeją powodzonka .
Napisano Ponad rok temu
ja mam w garazu i jestem zadowolony a w zime jak mi zimno to mam taki jakby grzejnik przenosny to se grzeje
Też mam taki grzejnik lecz zanim nagrzeje to całe pomieszczenie to musiał bym go włączyć z 2 godziny wcześniej
No ale jak pisze xawier upór i silny charakter mnie rozgrzeją, a na niską utratęciepła mogę założyć tyle ubrań ile zdołam uwzględniając to aby mi nie krepowało ruchów ....
Rozmyślałem jeszcze nad wykupieniem sobie karnetu na siłownie lecz troszke obciach tam chodzić z tym co mam teraz ponieważ przy tych wszystkich ludziach czułbym się niezręcznie (biorąc pod uwagę wygląd) no i dochodzi do tego ryzyko, że spotkam kumpla który swego czasu wyglądał gorzej niż ja a tu nagle jest 3 razy większy ...
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu