To te twoje dobre kimono to zbroja płytowa czy co? :wink:Czyli tyle co dobre kimono.jak ktoś waży poniżej granicy najniższej kategorii
![]()

Masa a trening
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Metoda jedz wszystko i jak najwiecej u mnie nie działa, poprostu taki mam metabolizm że spalam to.
Dokladnie, zalezy od metabolizmu czlowieka. Ja mam 190cm wzrostu i waze tylko 63 kg. Jem chyba z 8 razy dziennie

Dodam jeszcze ze od poczatku wakacji codziennie biegam po 3,5km i nie zauwazylem roznicy wagowej pomiedzy okresem kiedy nie biegalem i teraz 8) Po prostu waze 63kg i nic nie jest w stanie tego zmienic.
Wiec może macie jeszcze jakis inny sposób?
Rowniez chetnie uslysze :-)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem nowy na forum i to mój pierwszy post

odnośnie tematu to ja miałem taki problem że obojętnie ile razy dziennie jadłem i obojętnie w jak dużych ilościach nie mogłem przybrać na masie (a jeśli nawet to w baaardzo powolnym tempie i w dodatku w baaardzo niewielkich ilościach czyli ogólnie nieskutecznie i do dupy), mam 182 wzrostu a ważyłem 59kg (lol)... zgodzę się z moim przedmówcą w kwestii gainera, ja zakupiłem sobie 'wiaderko' o wadze 4,5 kg, faktem jest, że nie stosowałem się do końca do podanego dawkowania bo trzeba bodajże pić koktajle 3 razy w ciągu doby, ja piłem raz czasami 2 razy na dobę i obecnie ważę w granicach 80-85kg (choć od czasu do czasu wypite przeze mnie piwko... nie zawsze jedno

acha, odżywka się zwała gainer 3600 (3600 to ilość kalorii które się wprowadza do organizmu stosując go 3 razy w ciągu doby) i kosztowała stosunkowo niewiele - 265 pln, ale jak patrzyłem po sklepach internetowych, obecnie cena nie przekracza 200 zł i wacha się najczęściej w granicach 150-180 zł.
chciałbym również podkreślić, że przyjmując gainera (np ww) trzeba regularnie i bardzo dużo ćwiczyć siłowo (siłownia twoim przyjacielem

ps: nie podam w jakim czasie ile dokładnie przybrałem na masie, ponieważ po tygodniu zrobiłem sobie przerwę na kilka dni a później znowu zacząłem gainera przyjmować i znowu przerwa i znowu gainer i... tak sobie stosuję różne odżywki do dziś

mam nadzieję, że przyda się komuś ta rada

pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na początek trening na mase+dieta full białka+białko(najlpiej Ovopol :twisted: )+gainer+aminokwasy+kreatyna. Po tym przybędzie ci koło 5kg w miesiąc.
Albo rozpieprzysz sobie nerki. Jak masz pecha.
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Węglowodany po treningu ?
- Ponad rok temu
-
HMB czy cuś :)
- Ponad rok temu
-
obojczyk, zlamania
- Ponad rok temu
-
takie bzdury
- Ponad rok temu
-
Schodki.
- Ponad rok temu
-
Drążek 120cm, mocowany do ścian (do podciągania)
- Ponad rok temu
-
w razie ataku tygrysa
- Ponad rok temu
-
Bic
- Ponad rok temu
-
Karczycho - jak wzmocnic?
- Ponad rok temu
-
Trening izometryczny? z czym to się je