Proszę o odpowiedź, bo jestem w tym temacie zielony jak szczypiorek na wiosnę
Jerzy, ile dziennie pijesz kawy? jeśli sporo, to te popularne środki, tylko thermo speed, czy clen burexin słabo będą działać (mój kolega zaczyna dzień od espresso, potem co 2-3 godziny czarna kawa (z ekspresu, nie jakaś rozpuszczalna lura-na niego te środku praktycznie wcale nie działały, musiał zrobić 2 tygodniu przerwy od kawy). Ja po przerwie od kawy czułem się pobudzony po fat killerze trec'a.
Jak pijesz regularnie kawę, to musisz zacząć od czegoś średniego, ale na pewno nie oxyelite pro. Efekty były by niezłe, ale problem polega na tym, że nie za bardzo możesz zrobić progresji. Nie ma zbyt dużej wiedzy na temat tego przedziału, ale z opisów wychodzi, że FA lipo 6 powinien być ok.
Jeszcze moja rada: wstrzymaj się ze spalaczem jeszcze z miesiąc. Ćwiczysz dopiero miesiąc, więc jest zbyt wcześnie. Dopracuj odżywianie, ćwicz ostro, a efekty przyjdą same. Ja we wrześniu wróciłem na siłownie po czterech latach i po zmianie diety i ciężkim treningu leciałem 1kg tygodniowo przez 6 tygodni bez żadnego wspomagania. Potem pracowałem nad siłą i masą, więc troszkę kg przybyło...