Pomoc w doborze gainera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przelicz sobie cenę za 1 porcję (80g Jumbo), to się przekonasz, ile wychodzi przy nim za "porządny" posiłek.
Użytkownik Botage edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze pytanie odnośnie smaku. Uważacie, że zjadliwe? Miałem ostatnio jakiegoś gainera to tak chemią śmierdział (jeszcze żadna odżywka tak nie smakowała), że nie dał się tego prawie przełknąć.
Napisano Ponad rok temu
To co pisze producent to bierz z przymrużenie oka ...
Przy takiej porcji byś się pożygał ,gramatura prochu to kwestia wagi,kaloryczności diety i wysiłku poprzedzającego spożytą porcje
Napisano Ponad rok temu
PS: pamiętasz który to gainer tak chemią zalatywał?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słuchajcie, skoro już założyłem temat to już tu napiszę, nie będę osobnego wątku zakładał (chyba,że tutaj panują zasady jeden problem = jeden wątek, wtedy wybaczcie i skasujcie). Jakie białko polecacie? Obecnie mam Mex Nutrition American Standard Whey, aczkolwiek już na wykończeniu. Nic do niego nie mam, nie wiem co wy o nim sądzicie, dlatego też pytam.
Użytkownik gymero edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Celował bym w pewniejsze firmy
W tej cenie za chuya nie ma tam Wpi+ Wpc no chyba że izolatu z 10 %
Co do tego jakie polecam to kwestia funduszu twojego
Wracając do twego gainera to coś co kosztuje 70 zł za 5 kg ,gdzie tego typu dobre towary optylują w cenie 200 zł nie może być dobre !
Nawet się nie moge doszukac źródeł tego szajsu ,pewnie glukoza i maltodextryny ... LIPA !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To uzupełnienie diety tylko , wybór nalezy dla ciebie czy wolisz węgle o niskim IG i matrixie białkowym,dodatku bcaa i sporo innych bajerów czy zapodasz 5 kg cukru ...
Po co kupywac jakiegoś mass upa za 70 zł 5 kg ,jak samą glukoze możesz kupić w normalnym sklepiej
Hmmm a skąd wiesz że niby jest tam wiecej cukru ? Bo słodkie ? hah
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ehh nie chce mi się kłócić ale to czy cię zaleje to kwestia bilansu kcal ,po za tym ty waliłeś tego sporo za dużo
O czym ci już mówiłem
Napisano Ponad rok temu
Dziwne bo na pudełku pisze Orlando u.s., to chyba że z Węgier do Orlando wysyłają lub Orlando jest na Węgrzech. Albo po prostu jest tylko tak napisane jak i o Crea bombie bcaa i ogólnie innych magicznych anabolikach
Ja wiem czy dawki na poziomie 150g w nt i 250g w t to takie duze dawki przy wadze bez mała 80kg?? Wcześniej dawałem prawie tyle Universala i jakóś lepiej to wyglądało (Za to głowa spadnie na bank ;D), co do zawartości Bcaa to też nie wiadomo czy tam nie było lepiej i tyle. MOJE ZDANIE
Napisano Ponad rok temu
Tzn. że ja przy wadze ok. 77kg. też powinienem brać zamiast 80g. jak tam kolega wyżej mówił, około tyle ile Marynarz mówi?Ja wiem czy dawki na poziomie 150g w nt i 250g w t to takie duze dawki przy wadze bez mała 80kg??
Co do tego gainera mojego wcześniejszego, także zdawałem sobie sprawę z tego, że to shit, bo brałem to na wypróbowanie jedynie, nie myśląc o tym tak zupełnie jeszcze na poważnie. Aczkolwiek teraz o tym myślę, bo chcę wrzucić trochę masy z tymże z jak najmniejszym procentem tłuszczu. Rozejrzę się w takim razie za tym Jumbo skoro polecacie.
A co do białka, to za te dawałem ok. 150zł. także chciałbym coś koło tego - na pewno nie więcej, a fajnie by było gdybyście podrzucili coś dobrego i tańszego (wtedy to już niebo). Widzę, że padłe jedna propozycja. Może ktoś jeszcze coś dorzuci. Im większy wybór tym lepiej. Widzę znacie się na rzeczy, więc z chęcią usłyszę propozycje.
Dziękuję za dotychczasową pomoc chłopaki
Napisano Ponad rok temu
P.s. Słuchaj, jak chcesz sobie ustalić dawki i się rozeznać mniej więcej jak chodzi o Jumbo, to zapraszam do mojego DT, ja właśnie kończe cykl z tym środkiem. Porównasz sobie dietę, zobaczysz jak ja dawkowałem itd. Pod koniec tygodnia wrzucę fotki i się pomierzę, będziesz miał w jakimś stopniu pogląd. Ja znawcą nie jestem i nie robię się nim, ale może stać Ci się to w jakimś stopniu pomocne.
Użytkownik Marynarz edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wsumie to ja jestem za stosowanie gainerów tylko i wyłącznie po tren ,jaki taki super kompeks po wysiłkowy : który wzmoży synteze białek ,zachamuje rozpad białek i uzupełni glikogen
Napisano Ponad rok temu